reklama

mamy z norwegii

wstalam, myslalam ze mi przejdzie a tu dalej nawala, tyle ze mniej juz. Az zaluje tego masazu, bo poprostu jestem obolala i tyle. Zadne to skurcze, ani nic:baffled: no ale trudno trzeba przezyc:baffled:

Moja dzisiaj wogole nie spala, teraz musze jaj pilnowac zeby gdzies nie padla bo bedzie meksyk. Zeby chociaz do 19 dotrzymala to ja poloze....

A tak wogole to ja termin liczony z ostatniej miesiaczki to mam na 7 listopada, tylko usg polowkowe skorygowalo na 30 pazdziernika. Dlatego tez nie przejmuje sie ze mi termin wczoraj uplynal. Oczywiscie u mnie tez zaczelo sie dobijanie na komorke, skype i gg, ale coz normalka:tak:

Kasia z tymi sklepami to nie doradzam bo nic nie kupowalam przez internet majac pod reka spory wybor nawet z tego powodu ze Sandra jest raczej drobna i rozmiary roznia sie od siebie. Zazwyczaj chodzi w rozmiarze przynajmniej o jeden mniejszy od rowiesnikow. A jak kupilam jej kombinezon 86 na zime (taki fajny bo spodnie osobno i kurtka osobno) to nadal za duzy w tym roku takze. Topi sie w nim. Wiecej nic na zas nie kupuje:crazy:

reklama
no nie zapeszajac krocze przestaje mnie bolec:happy:

a moja corka zdecydowala sie ze nie bedzie dzisiaj spac:crazy: i jak wstala o 8 rano tak dalej urzeduje bez drzemki. Teraz juz umyta i jak gdzies padnie to juz na noc.

cześc dziewczyny .. zagladam co jakiś czas i patrzę Agata aktywna:rofl2:.

a umnie choróbsko wkradło sie znowu do chaty:crazy:, maly podłapał katar od jednego malego chlopca co byl na przyjęciu, teraz to juz tak kaszle i jest cały obsmarkany, dostałam od niej eurospal , ale wiecie , jak to dział na dzici , jednym pomagają innym nie:no:,Marta zajęta dzidzią, dzwoniłam do niej , ale cisza:-(, mam nadzeję , że u niej jest oki.chciałam go jeszcze zbombardowac dodatkowo witaminami:baffled:.normalnie załamka:frown:...

zmykam poczytac co napisałyście...

jestem, jestem....

moj maz juz nie moze sie doczekac powoli bo wyciagnal album ze zdjeciami Sandry jak byla malutka:-D

mnie troche od czasu do czasu pobolewa krocze, ale wydaje mi sie ze jestem poprostu obolala, bo gdyby to skurcze byly to by mi sie brzuch stawial, a on miekki.

Wspolczuje ci Ania tych chorobsk:baffled:

Lila dziekuje za slowa otuchy:-)mysle ze i my jakos po angielsku damy rade chociaz mam taka cicha nadzieje ze do tego czasu moj maz nauczy sie juz troche norweskiego:-):-):-)chodzi obecnie na kurs na norweskiego :tak:do tego pracuje z norwegami wiec moze szybciej sie nauczy:-)
ja sie biore za angielski tzn trzeba cos tam sobie wiecej przypomniec niz juz umiem:rofl2:

Agatko ty to jestes agentka:-)ale wspolczuje serdecznie tych bolesci;-)to nie jest przyjemne:baffled:

Aniu a wy sie kurujcie:-)i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Dziewczyny!nawet nie wiecie jak to czlowiekowi pomaga jak kazda z Was jakis pozytyw napisze odnoscnie porodu tu!co prawda jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy ale okaze sie to w najbilszych dniach, mam nadzieje ze bedzie pozytyw:-D
warto jednak podpytac sie Was co juz wiecie na ten temat bo bedzie mi latwiej podjac decyzje:-)
a i jeszcze wchodzilam wczoraj na przepisy kulinarne-suuper macie pomysly.
Ja dzis mojemu kluskowi zrobilam nalesniki murzynki, zajadal ze az uszka mu sie trzesly!moze potem wrzuce kawalek przepisa:-D

jakas faza na nalesniki ostatnio;-) u nas tez przez 2 dni byly, objadalismy sie z serem bo udalo nam sie kupic:tak:

Niunia zycze pozytywnego testu...

a ja polozylam sie w dzien na godzinke i kurcze teraz bede urzedowac. Nudzi mi sie....:baffled:

mala padla o 19 bo nie spala wogole dzisiaj i rano bedzie pobudka, a jak tu spac jak czlowiek taki wypoczety po drzemce:baffled:

Aniu no wlasnie z tymi suwaczkami ach - kurcze mam jakies problemu zeby je dodac!zdjecie tez mi nie wchodzi nie wiem czemu!juz tyle razy probawalam i nic!!!!a szkoda!!!
moj skarbek ma 2 latka i 26 dni, i o ilt pamiec mnie nie myli to jest niewiele od Twojego skarba starszy!
fakt wyglada na troche wiecej ale rozumek to ma 2 latka-czasem jak na cos sie uprze...jak to dziecko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry