witam po przerwie!! :-)
i od razu dziekuje za pomoc z linkami do ubranek dla dzieci!! pøl dnia wczoraj siedzialam ale znalazlam w koncu cos ladnego i w przystepnej cenie, bo przeciez u mnie juz zima a moje dziecko dostalo jednå kurtke w prezencie tyle ze nigdy jej nie zalozy bo wåska w ramionach i ciezko zakladac no chyba ze rece jej powylamuje!!
Lila! zapomnialam Ci wczesniej napisac ze ciesze sie ze zaczynasz kurs norweskiego!! ja niestety przez to ze J. ostatnio calymi dniami w pracy uwieziona jestem w domu i od 3tyg.na kursie nie bylam

a wdomu oczywiscie dalej do ksiåzek nie zaglådam!!

a dzisiaj widze ze masz duzo w planie.. jakas imprezka szie szykuje dla meza? bedå goscie? :-)
...no møwilam Ci
Aniu ze nie dziwota ze sie Czarek z dala trzyma od tego calusnego chlopczyka bo pewnie chorøbsko wyczøl!!

jak masz zamiar polåczyc sily? spotkanie? czy Ona ma moze jakies leki?
..
Agata. widze ze Sandrunia nie ulatwia ci zadania szczegolnie teraz w te ostatnie dni kiedy moze zlapac Cie praktycznie w kazdej chwili.. uroki mienia dzieci!!!! :-)
..
niunia powodzenia w staraniu o rodzenstwo dla Kubusia! napewno przyda i dobrze Mu zrobi towarzystwo!!

i jak sie uda to zaraz nam tutaj dawaj cynk!! :-) ja tez mam zamiar pomyslec o tym jak Emma bedzie zblizala sie do roczku..no ale olany planami a w praniu jak tak Was drogie Mamy i Ciezarøwki dluzej poczytam to jeszcze mi sie odwidzi!!! a najbardziej przemawia za tym ponizszy argument - link przeslany od ana79
YouTube - funny comercial