reklama

mamy z norwegii

:-)no pewnie ze sie pochwale:-)

wiecie co ja to z tym moim mezem czasem nie wytrzymuje:crazy:nie wiem jak wasi i jakie maja zaiteresowania ale moj to zapalony fan pilki noznej:rofl2:zreszta byly zawodnik!oszalec mozna:rofl2:ile mozna ogladac mecze albo grac w fife?:baffled:czasem juz na to patrzec nie moge:baffled:no ale coz to jego pasja!

reklama
ja mam farta, bo moj nie oglada sportu:-) czasem jak Norwegia grala z kims waznym, to probowal ogladac, ale po 20 minutach juz siedzial przed komputerem i tylko jednym okiem zagladal na wynik. Czesto do konca wogole nie wytrwal i sprawdzal sam wynik w necie:-D

Ale mialam na roku takiego kumpla ktory ogladal wszystko nie tylko nozna, ale co papadnie:szok: gral tez i w siate i w noge itp.... masakra, podobno w domu nic innego obejrzec sie nie dalo, a jak juz jakies rozgrywki sie natrafily to koniec:baffled:

fyj0n8.jpg

wiecie co moja corka mnie dzisiaj do grobu chciala wprowadzic:crazy:

padla wczoraj o 19 bo nie spala i wiecie od 5 slysze MAMA..... na poczatku twardo nie chcialam jej wyjmowac z lozeczka, zeby nauczyc ze jest noc i teraz sie spi (pare razy wczesniej skutkowalo) ale tym razem moje dziecko wlaczylo sobie swiatlo (zapomnialam wyjac z kontaktu wtyczki na noc:crazy::crazy:) i okolo 5:45 mialam juz tak serdecznie dosc i takie cisnienie, ze spac sie odechcialo i jestem na nogach:baffled: Bajki od 6 rano:angry: a moje dziecko smieje sie i cieszy sie z nowego dnia:baffled:

Agata witaj w klubie...niewyspanych:confused2::evil:
mi o 2 w nocy pobudke zrobil Gabis
ach....zasnal chyba kolo 6:baffled:

a dzisiaj K ma urodziny i mam w planach upiec torta,zrobic salatke jarzynowa,kotleciki....jak ja dam rade to zrobic,jak jedynie spac mi sie chce:errr::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::angry:

Lilka ja tez ledwo na oczy patrze:crazy: czekam tylko zeby sie troche zmeczyla i musze odespac:baffled:

a czy to normalne wogole ze mi sie saczy nadal ze mnie tyle juz czasu, to juz ponad tydzien:szok: fakt ze nie caly czas, ale troche to juz dlugo:baffled:

dzieńdoberek dziewczyny

no ale widze , że miałyscie nocne pobudki:baffled:, kurcze masakra:wściekła/y: , współczuje.
mam nadzieje , że w dzionek chociaż trochę odeśpicie.
a u mnie pieknie za oknem , slonko wyszło , alepewnie mroźnie, ja niestety jestem uziemiona, Czarek dalej obsmarkany i kaszlący:-(, nie wiem czy nie połączyc siły z koleżanka , bo jej mały też chory, zreszta Czaruchna od tego calowania jego właśnie sie zaraził:-D.
Lilka najlepsze życzonka dla mezusia:tak:, a dla ciebie spokoju biedulko:-(.

reklama
witam po przerwie!! :-)

i od razu dziekuje za pomoc z linkami do ubranek dla dzieci!! pøl dnia wczoraj siedzialam ale znalazlam w koncu cos ladnego i w przystepnej cenie, bo przeciez u mnie juz zima a moje dziecko dostalo jednå kurtke w prezencie tyle ze nigdy jej nie zalozy bo wåska w ramionach i ciezko zakladac no chyba ze rece jej powylamuje!!

Lila! zapomnialam Ci wczesniej napisac ze ciesze sie ze zaczynasz kurs norweskiego!! ja niestety przez to ze J. ostatnio calymi dniami w pracy uwieziona jestem w domu i od 3tyg.na kursie nie bylam :zawstydzona/y: a wdomu oczywiscie dalej do ksiåzek nie zaglådam!! :crazy: a dzisiaj widze ze masz duzo w planie.. jakas imprezka szie szykuje dla meza? bedå goscie? :-)
...no møwilam Ci Aniu ze nie dziwota ze sie Czarek z dala trzyma od tego calusnego chlopczyka bo pewnie chorøbsko wyczøl!! :-D jak masz zamiar polåczyc sily? spotkanie? czy Ona ma moze jakies leki?
..Agata. widze ze Sandrunia nie ulatwia ci zadania szczegolnie teraz w te ostatnie dni kiedy moze zlapac Cie praktycznie w kazdej chwili.. uroki mienia dzieci!!!! :-)
.. niunia powodzenia w staraniu o rodzenstwo dla Kubusia! napewno przyda i dobrze Mu zrobi towarzystwo!! :tak:i jak sie uda to zaraz nam tutaj dawaj cynk!! :-) ja tez mam zamiar pomyslec o tym jak Emma bedzie zblizala sie do roczku..no ale olany planami a w praniu jak tak Was drogie Mamy i Ciezarøwki dluzej poczytam to jeszcze mi sie odwidzi!!! a najbardziej przemawia za tym ponizszy argument - link przeslany od ana79 :-D

YouTube - funny comercial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry