agata z tym prasowaniem to już dwa razy tak robiłam. Raz przed babcią a raz przed sąsiadką, bo mi niezapowiedzianie zwaliły się na głoweSpać też mi się za bardzo nie chce więc chyba jednak poprasuje.
:-):-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
agata z tym prasowaniem to już dwa razy tak robiłam. Raz przed babcią a raz przed sąsiadką, bo mi niezapowiedzianie zwaliły się na głoweSpać też mi się za bardzo nie chce więc chyba jednak poprasuje.

kiedys niezly zonk byl bo okazalo sie ze tam juz byly rzeczy z ostatniego takiego numeru i wrzucialam na szybko do szafy,,,, znajoma weszla a drzwi do szafy sie otworzyly i wszystko wypadlo

, muszę wyłączyć kompa , bo normalnie nigdy się za to nie wezmę
, jeszcze od wczoraj grubo się wzięłam za Czarka i walczę z jego odpieluchowaniem, pralka pełna bo załapał pod koniec dnia
.

Daniel juz od rana swoj chumorek pokazuje,,,, ja z nim nie wytrzymam jesli on bedzie calymi dniami marudzil tylko dlatego ze pada bo to w takim raze praktycznie zawsze bedzie
a lato to sie nie zapowiada dobrze wiec juz mam przesrane
dopiero po 9 a ja mam juz ochote walnac drzwiami i wyjsc
a mam to gdzies a niech ryczy, jeszcze drzwi zaraz zamkne na gorze zebym nie musiala tego sluchac

masakra ja mam dosc

zawsze cos....

Nie mogłam się jej nigdzie dopatrzeć.
Czeka nas ciężki weekend, bo ja w szkole a Niunia u babki
Zmykam na "Brzydulę";-)