Hej
Skladam spoznione zyczenia Wczorajszego swieta Naszych Maluszkow ;-)

!
Vilka no troche przesada, ale tak to czasme jest i nic si enie poradzi, tylko szkoda dziecka zawsze

:-(.
Gratki dla Adusi , silna dziewczynka :-)
Agat moja tez sie przewraca to tylu i a tam na plazy to byl skos dlatego tak ladnie siedziala ;-)
no my po konsultacji w barnekliniken

. I najwazniejsze ze nie musze nic robic

.
LEkarz mi wszystko wytlumaczyl, ze czasem wlasnie sie zrasta po kilku miesiacach po urodzeniu i ze jak wejdzie w okres dojzewania to znowu bedzie miala wiecej hormonu (estrogenu) i powinno sie samo rozdzielic bo blonka jest cienka i ze nie potrzeba medycznej interwencji. Chyba ze bedzie miala goraczke i bol brzucha i bedzie ja bolalo. no i jak do pierwszej miesiaczki sie nie rozdzieli to tez wtedy ingerowac. Ale jak na razi entaala nie miala zadnej infekscji drog moczowych nawet zapalenia lekkeigo czy cos wiec zostawiamy to w wspokoju.
Nawet nie wiecie jak mio ulzylo

bo ja sie tak tego balam

. No takze ja jak na razie jestem na plus za opieke zdrowotna ;-).
a no i ten lekarz powiedzial ze niepotrzebnie wogole byly robione wczesniejsze rzeczy , czyli przecinanie i smarowanie mascia

.
pozatym si ezjaralam wcozraj po drodze jak wracalam do domu i mam jeszcze cala reke czerwona, a to dziwne w sumi ebo ja zadko jestem czerwona bo sie opalam na brazowo od razu.
pozatym u nas wszystko ok
pozrdrawiamy