Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wczorajsza noc była koszmarna.[/B]
Nie mam pojęcia do tej pory co jej było. Napewno nie brzuszek.A może zwykła tęsknota za mamusią?Heh...
filwinko czy Antoś budzi ci się w nocy na papu?
skoro nic ja nie bolalo, to po prostu miala taki kaprys i juz;-)
Gosia zdrowa od ponad trzech tygodni. Testy 4 marca. Buźka
Idziemy dziś do kina. Na 10. Trzebaby małża zbudzić.
Buziaki
:-)
donkat jak minął dzień ? Bardzo się wynudziłaś? My zdołaliśmy obejrzeć dwa filmy, i spędziliśmy poza domem kilka dobrych godzin.
Dziś też pewnie wyjdziemy na długi spacer i po drodze odwiedzimy ciocię.

:-)napisz nam koniecznie jak to się wyjasni
:-)wszytsko jest mozliwe a najwazniejsze żeby dzidziolek był zdrowy

moze sie skusi po drzemce. po poludniu lecimy do alergologaCześć dziewczyny ja też mieszkam w RADOMIU jestem w ósmym tygodniu ciąży
ja z dobrych lekarzy polecam dr. Pentzę (przyjmuje na Żeromskiego)

tylko drobna pomylka w nazwisku: Penzakari a do kogo chopdzisz?? ja z dobrych lekarzy polecam dr. Pentzę (przyjmuje na Żeromskiego).Zmartwiłas sie ze moga być blixniaki?? ja o ty marzyłam - ale fakt, póki ni urodziłam pierwszego dziecka hehehe potem mi sie odwidziało choc to pzeciez podwójne szczęscie:-)napisz nam koniecznie jak to się wyjasni
wczoraj słyszamw TV o kobiecie która urodziła zdrowe, sliczne blixnaiczki z dwóch osobnych macic:-)wszytsko jest mozliwe a najwazniejsze żeby dzidziolek był zdrowy
no tak - koleznaka mieszka na ul. Pentzaja tez z calego serca polecam,tylko drobna pomylka w nazwisku: Penza
zawsze mi sie one myla - co nie zmienia faktu że dr jest moim ulubionym jak do tej pory
a kilku "przeleciałam"