filwinka
mama listopadowa 2008
Witajcie.
Antoś coś nietypowo śpi jeszcze, rozespał się przy cycusiu jak oglądaliśmy film i tak ciągnie od godziny.
Dziś idziemy z tym wynikiem rtg do poradni preluksacyjnej, i chyba pójdziemy sobie pieszo na Józefów bo taka piękna pogoda że aż żal byłoby jechać autobusem. A dzisiejszy spacer był trochę krótszy niż zwykle.
A mnie znów czeka wizyta u stomatologa, ząb mnie rozbolał mimo że wygląda na zdrowy, więc nie ma przebacz. Zapisałam się na środę i mam nadzieję że wytrzymam.
kari 27 witaj i gratulacje :-) Jesli chodzi o lekarzy to mam małe doświadczenie, ja byłam zadowolona z tego który prowadził moją ciążę. Jedno natomiast mogę doradzić jak najdalej od pana Nowakowskiego!
A z panią Krzyszkowską miałam do czynienia w szpitalu i wiem że jest bardzo miła i ma doskonałe podejście do pacjentek, może dlatego że sama niedawno rodziła. W każdym razie wie jak rozwiać wszelkie strachy młodych mam
donkat daj znać jak po wizycie u alergologa.
A ja dziś oglądałam "Lektora"( Antoś polubił to nasze oglądanie bo wtedy lezy przytulony do cycusia :-)) całkiem niezły film.
I mam jeszcze pytanie, jak często stosujesz u Julitki czopek glicerynowy?
-j- jak tam Amelka? Już jej przeszło na dobre i daje mamusi pospać?
Antoś coś nietypowo śpi jeszcze, rozespał się przy cycusiu jak oglądaliśmy film i tak ciągnie od godziny.
Dziś idziemy z tym wynikiem rtg do poradni preluksacyjnej, i chyba pójdziemy sobie pieszo na Józefów bo taka piękna pogoda że aż żal byłoby jechać autobusem. A dzisiejszy spacer był trochę krótszy niż zwykle.
A mnie znów czeka wizyta u stomatologa, ząb mnie rozbolał mimo że wygląda na zdrowy, więc nie ma przebacz. Zapisałam się na środę i mam nadzieję że wytrzymam.
kari 27 witaj i gratulacje :-) Jesli chodzi o lekarzy to mam małe doświadczenie, ja byłam zadowolona z tego który prowadził moją ciążę. Jedno natomiast mogę doradzić jak najdalej od pana Nowakowskiego!
A z panią Krzyszkowską miałam do czynienia w szpitalu i wiem że jest bardzo miła i ma doskonałe podejście do pacjentek, może dlatego że sama niedawno rodziła. W każdym razie wie jak rozwiać wszelkie strachy młodych mam
donkat daj znać jak po wizycie u alergologa.
A ja dziś oglądałam "Lektora"( Antoś polubił to nasze oglądanie bo wtedy lezy przytulony do cycusia :-)) całkiem niezły film.
I mam jeszcze pytanie, jak często stosujesz u Julitki czopek glicerynowy?
-j- jak tam Amelka? Już jej przeszło na dobre i daje mamusi pospać?
nad ranem juz go czulam i caly dzien boli. to ten, co byl leczony kanalowo i co jakis czas djae o sbie znac. jescze sie nie umawiam na wizyte, poniewaz mam nadzieje, ze ten bol minie. nie ejst to jakis przeszywajacy, ostry bol, tylko takie dziwne uczucie przy dotykaniu jezykiem, przy jedzeniu. tak jakby dxiaslo i zab byly przeciazone jedzeniem i obolale

:-)trzymam kciuki za czwartek:-)
najczęsciej jest drugi pęcherzyk ale własnie pusty i on bez szkody dla kogokolwiek wchłania się i już.Mnie było wtedy strasznie szkoda i tego pustego ale mam Oliwię i choć czasem myslę jakby to było mieć ją podwójnie to rozumiem że jest tak jak miało włąśnie być.