Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja mama poleca ostrugać ziemniaka w kształt czopka (ale nie żeby był ostry czubek) i zapodać jak czopekHej kochane Radomianki !!!!!
Dziś miałam pierwszy dzień nie pamiętam od kiedy bez mulenia ,wymiotów i tego okropnego bólu głowy ,ale dopadło mnie coś bolesnego paskudny hemoroid zewnętrzny coś okropnego a do tego na czopkach pisze że nie można brać ich w ciąży ,może któraś z was zna jakieś naturalne sposoby ???? jeśli tak to bardzo proszę napiszcie .
Pozdrawiam
podobno działa kojąco i przeciwbólowo no i nasiadówki sa chyba dosc bezpieczne
a najpeiej podpytaj lekarza albo w aptece bo moze jest coś dla ciezarnych bo to przeciez typowa dolegliwosc w tym stanie

-j- spacerowaliśmy dzisiaj sobie z Antośkiem i myślałam sobie o tym jak bardzo mi brakuje brzuszka i planowałam że zapytam czy Ty masz tak samo. No i okazuje się że tak :-) Niem wiem czy i Ty tak masz, bo ja chcę mieć i Antośka i brzuszek :-)
filwinko dokładnie tak mam.:-). Tylko u ciebie to jeszcze wszystko możliwe, do zrobienia, realne... Ja zaś zakończyłam swą karierę w rodzeniu.
;-):-)

Eurespalem pluje aż na ścianę a po cebionie ma odruch wymiotny, a pozostałe dwa chyba nawet mu smakują :-)
donkat wierzę że Ci dziwnie bez Julitki,
-j- no ja to bym chciała jeszcze jednego syneczka. , .

nie coreczke dla odmainy?
zaluje tylko, ze nie wsadzilam jesienia cebulek krokusow, teraz by tak pieknie zakwitaly:-(