Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiem co to było u lekarza bo i ja faktycznie ją tam widziałam spod czuprynki Smyka ale teraz po tych kilku dniach/myciach główki nie ma sladu.natomiat wysypka na pleckach i brzuszku jest i to mnie martwi.Marcel pije Nan Junior od jakichś dwóch tygodni.Wczoraj w każdym razie otworzyłam drugie opakowanie i dopeiro od kilku dni ma objawy alegiczne.Jutro na całe szczęscie mam wizyte u alergologa na którą czekałam wiele tygodni a która jak myslałam mi sie zupełnie nie przyda bo rpzecież juz wszytsko było ok. Więc pewnie sie dowiem co mam teraz robic.Na razie zaprzestałam pdoawania jogurcików i tylko to mleko dostaje (nawet kaszke dodaje bezmleczną do zagęszczania);-)
jednak ten spiwoerek uczynił chyba cud

)

na bieganie po podworku jak znalazl. i tak w poludnie juz nie widac jakiego rano byly koloru

Wzięliśmy udział w konkursie rodzinnym i prawie go wygraliśmy, ale przy ostatnim pytaniu stwierdziliśmy że odpowiemy źle żeby wygrała inna rodzina, bo nie dość że mieli większe dzieci to i więcej ich było i stwierdziliśmy że Antoś za wiele nie zyska na pobycie w hotelu a oni na pewno będą szczęśliwi :-)
podziwiam, w sumie to nie wiem, jak my bysmy sie zachowali
Antoś całą mszę śpiewał, a zwłaszcza wtedy kiedy zapadała cisza :-) ale że pamiętałam co było na jego chrzcie, dałam mu przed wyjściem jabłuszko ze słoiczka to wytrzymał dzielnie całą i nawet jeszcze z godzinkę dłużej.
Antos uzdolniony chloapk
a nie dostal plamek po jabluszku?
donkat a Julitka jednak postanowiła troszkę sypiać w dzień?
to zalezy od dnia. co ajkis czas padnie jednak ze mzeczenia
Ja już sama nie wiem co my mamy z tymi kupkami.
Dziś pokarmię ją rozcieńczonym soczkiem jabłkowym.

My się dziś wybraliśmy do znajomych, którzy mają o rok starszego synka, i chłopaki całkiem dobrze się bawili :-) Antoś był w siódmym niebie kiedy go włożyliśmy do samochodzika :-) Jak zdążę to wkleję jakieś zdjęcia.
Dziewczyny a co z naszym spotkaniem na placu zabaw? Nam tylko środa nie pasuje, a tak poza tym to każdy inny dzień jak najbardziej.

wiecie co, okazało sie po wnikliwej analizie całej główki Marcela że tam żadnej ciemieniuchy nie manie wiem co to było u lekarza bo i ja faktycznie ją tam widziałam spod czuprynki Smyka ale teraz po tych kilku dniach/myciach główki nie ma sladu.
moze to ejdnak z niedoplukania?
natomiat wysypka na pleckach i brzuszku jest i to mnie martwi.Marcel pije Nan Junior od jakichś dwóch tygodni.Wczoraj w każdym razie otworzyłam drugie opakowanie i dopeiro od kilku dni ma objawy alegiczne.
bo to nie musi pojawic sie od razu, tylko dopiero po jakims czasie
Jutro na całe szczęscie mam wizyte u alergologa
my jutro mamy o 12.50 testy, a wy o ktorej?
ale co mnie najbardziej cieszy to Marcelek przesypia calutkie nocki w swoim łózeczku i zazwyczaj po wieczornych turbulecjach jak zasnie to w takiej pozycji widzę go rano;-):-)co było nie do pomyslenia jeszcze miesiac temujednak ten spiwoerek uczynił chyba cud
![]()

jak obadam te hale to zadecyduję co zrobić bo jedną mam olukaną na allegro ale nie mam pewnosci zanim nie zobacze innych na żywo

)
nawet w piaskownicy nie mam jak do was dołaćzyć bo jak wracam z rpacy po 15 to Smyku wtedy idzie spac i wstaje ok 17 dopiero
juz plakala po drodze i w Starostwie, bo pzry okazji bylam zalatwic sprawe. nie wiem jak bedzie w poniedizalek bo mamy kolejne.
o maly wlos by z domu ywszla

donkat ja kupiłam buty na wesele (30 maja) na allegro bo juz sie maksymalnie wnerwiłam tym co proponuja radomskie sklepy
nie odwazylabym sie kupic bez mierzenia. na polkach niejedne sa piekne ale po wlozeniu a noge nie da sie zrobic kroku. juz ci je przyslali?
mamy wesele w tym samym terminie
ja kiecke mam z zeszlego roku
wisyte u alergologa mam dziś o 17.30 i jade na nia moim pieknym nowym wózeczkiem który nabyłam wczoraj przy okazji pozbywajac sie dużego wózka i małego fotelika
od was jedziesz wozkiem, taki kawal drogi???
co to ja jeszcze miałam....aha jesli chodiz o spotkanie to do końca maja ja odpadam z hukiem:-(niestety mój małzonek pracuje tymczasowo do późna a mamy nie chcę juz obciażać dzieciakami bo i tak ma dosć roboty cały dzień za Marcelkiem - torpeda biegaćnawet w piaskownicy nie mam jak do was dołaćzyć bo jak wracam z rpacy po 15 to Smyku wtedy idzie spac i wstaje ok 17 dopiero
:--
-
-
-
-(