reklama

Mamy z Radomia :-)

Netko1 ja tez robilam ogórki. Sezon ogórkowy w pełni:tak::tak::tak:

Ciesze się razem z Wami, ze Wasze maluszki polubiły sen w swoich łożeczkach. Moja Sara spała z nami w małżeńskim łozu do dwóch lat. Niestarczało mi cierpliwości, żeby wcześniej Jej oduczać.
Mocno za Was trzymam w kciuki.:))))

Moja córka wraca jutro z obozu. I pierwsze co sobie zażyczyła to czy przez 2 pierwsze noce może spac ze mną:))) haha. Moje kochane maleństwo.

-j- współczuję Ci z powodu kręgosłupu. Może pomocny będzie masażyk??? Poproś męża. Pozdrawiam i życzę zdrówka

reklama
Witam:)

Co do bólów kręgosłupa to sie trochę wystraszyłam zwiedzając stronki w necie na ten temat.Justynko masażyk jest co wieczór, bo to właśnie wtedy odczuwam największy ból.Myślę , że przyczyną jest skrzywienie i zbyt długie siedzenie. Jasne , że jak bym nic nie robiła to i by pewnie nie bolało.Ale przy dwójce dzieci nie da się nic nie robić.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
-j-
a może ginekolog coś Ci doradzi ja złagodzić ból?Póki co to staraj się jak najwięcej wypoczywać.

U nas dziś kolejna cała przespana nocka.Kuba obudził się dopiero o 7:30.Och, moja kochana kruszynka już chyba "dorośleje".

Pozdrawiam i życzę samych miłych chwil dzisiejszego dnia:-):tak::tak:.

hej!!

my dzis milo spedzilysmy dzien u mojej mamy:)

pocieszylyscie mnie ztym spaniem z rodzicami, bo wokol, gdzie ucha nie przylozyc, to dzieic same spia. juz sie zaczelam czuc jak dziwadlo:szok: teraz mezowi smutno, ze julitka nie spi z nami:-D:-D:-D

Netka, ja tez jeszce lulam do snu, choc ostatnio klade mala na wpol spiaca i juz sama sie usypia do konca. mam nadzieje, ze malymi kroczkami dojdziemy do stanu zadowalajacego mnie,. bo nie wiem, czy ja tez:-D:-D:-D

a co do jedzenia, to caly czas jemy raz w nocy:tak:

J,ja wilekich boli krzyza w ciazy nie mailam, chyba ze sie naschylalam, ale za to przed i teraz mam. juz taki moj los, ze jak sie poschylam, lub podzwigam, to boli i chodze polamana jak 80-letnia staruszka:-(

justyna, to znaczy,,ze corcia sie stesknila za mamusia;-)

a gdzie sie podziewa sewa?:confused:

reklama
Hejka, witam wszystkie mamy z Radomia:-)Jestem w 31 tygodniu ciąży i chciałabym znaleźć dobrą położną z Józefowa. Macie może namiary na jakąś?
Z góry dziekuję z pomoc, pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry