Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, no ale w końcu są reklamy

hej!
Dziewczyny padam dziś mała była dziś strasznie męcząca! A ja zawaliłam diecisko przez to a szkoda gadać mam jakiegoś dola przez to wszystko. Dobrze, że już koniec dnia dziś jest trzeba myśleć pozytywnie- "jutro będzie lepszy dzień".
Moja księżniczka śpi w swoim łóżeczku a tak w środku nocy woła do nas, bardzo rzadko przesypia noce, ostatnio pobudka jest o 6 rano czasem przed najdłużej śpi do 7.30.
Ja chcę wiosny!
a masz jakieś wsparcie ze strony męża, babci?
próbuje mną rządzić i wymuszać, jak się nie zgadzam to od razu obraza...po kim on taki obrażalski?
Dziś nadrabiałam z nią zaległości z dwóch dni, strasznie dużo się tego nazbierało.
Potem pomagałam Kacprowi w ułamkach.

ja się wypiekniłam(czytaj: maseczka, odzywka, pazurrry) - i teraz leżę i pachnę
![]()

midey dziękuję za podpowiedź z tym lękiem separacyjnym, rzeczywiście pasuje to do mojej córci, trochę poczytałam o tym w necie i przynajmniej wiem czym jest to spowodowane i co mam robić, jeszcze raz dziękuję, na prawdę mi pomogłaś

Wreszcie śpi więc cisza w domu nastała
, a to szukasz kogoś konkretnego, że pytasz o Wierzbicę?Nie kojarzę nikogo z Wierzbicy tutaj na BB.hej dziewczynki czy jest wsrod was ktoras z wierzbicy?
Ale niedawno byłam na targu w Wierzbicy.
Parznice, Kowala ... te strony znam.