reklama

Mamy z Reading

Wlasnie tez o tym pomyslalam;)Ja bardzo chetnie spodkam sie z jakas mamusia na kawke ciasteczka:)dziewczyy piszcie co tam u was,moze naprawde jakies konkretne spodkanie.pozdrawiamy

reklama
Witam wszystkie Readingowe Mamy:))

Ja jestem mama 6 letniej Jagody i mama oczekujaca (juz tylko 2 tygodnie:). MIeszkamy w Reading juz ponad 2 lata, mama pracuje w Bracknell a tata w London City i bardzo wszyscy lubimy wycieczki:))
To kiedy na kawke?:)))

Pozdrawiam Was serdecznie:)

Ajak tam Jagodka ma juz moze braciszka lub siostrzyczke?;) Trzymam kciuki

a gdzie my mieszkamy to sie dopiero okaze:)bo jestesmy w Polsce jak juz wspomnialam,a Tatus szuka mieszkanka i w styczniu wprowadzamy sie do nowego,a do tej pory mieszkałam na St.Georges Terrace i do Prospect Park chodzilismy na spacerki i na plac zabaw z bratankiem,a czasem tez pobiegać wieczorkiem:)

a gdzie my mieszkamy to sie dopiero okaze:)bo jestesmy w Polsce jak juz wspomnialam,a Tatus szuka mieszkanka i w styczniu wprowadzamy sie do nowego,a do tej pory mieszkałam na St.Georges Terrace i do Prospect Park chodzilismy na spacerki i na plac zabaw z bratankiem,a czasem tez pobiegać wieczorkiem:)

O Prosze to niedaleko mnie, ja mieszkam obok Groveland Medical Centre,ciekawe gdzie teraz bedziecie mieszkac:) widze ze nasz dzieciaki sa w jednym wieku niewielka roznica miedzy nimi:)pozdrawiamy Was.

sama jestem ciekawa gdzie bede mieszkac. chcialabym w tej okolicy,albo blizej Prospect Parku,ale to sie okaze.
no 2 miesiace to nie duza roznica... ciekawe moze nasze dzieci w przyszłości sie zaprzyjaznią...:-)

Bardzo mozliwe:)Jak bedziecie cos wiedziec na temat mieszkanka to napiszcie. Ajak tam Natanek? Jeszcze zabkow nie widac, widze na obrazku:)moja niunia ma juz 6 i tak daje popalic w nocy ze hej;)

jeszcz nie ma,ciąge zaglądam,ale nic nie widac. chyba przestane i sie ktoregos dnia zdziwie:) jest troche marudny,ciagle coś pcha do buzki,uśliniony po sam pępek... i nic. no twoja Niuńka ładny rządek już ma! musi fajowo wyglądać:-)pozdrawiam i zycze spokojnej nocki!ja idę spać,bo w Polsce to juz 22:40. a moj czort lubi wstawac o 6:00:baffled: dobranoc.

witamy! a no spaliśmy dobrze az do 8:20:happy:oby tak codziennie:-)dzis zawitala do nas zima... sypało pięknie,ale nie za dlugo,jednak spodziewamy sie ze to jeszcze nie koniec na dzis... no i widze przez okno ze znowu zaczyna sypac:-)
pokazałam Natkowi przez okno jak sypał sniezek,a on patrzał tak smieznie z buzka otwarta:-Dhihi,smieszne te maluchy,co?

reklama
A no tak takie codowne robaczki:)Moja niunia tez spala ok do 9 no ale w docy sie budzila chyba z 10 razy (mama ma dosc tych zabkow:).A Dzis jest taka wesolutka i wcale nie chce spac w dzien:)Slyszalalm ze w Polsce pada snieg,no tutaj to nie zobaczymy sniegu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry