martita123
Aktywna w BB
Wlasnie tez o tym pomyslalam
Ja bardzo chetnie spodkam sie z jakas mamusia na kawke ciasteczka
dziewczyy piszcie co tam u was,moze naprawde jakies konkretne spodkanie.pozdrawiamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie Readingowe Mamy)
Ja jestem mama 6 letniej Jagody i mama oczekujaca (juz tylko 2 tygodnie. MIeszkamy w Reading juz ponad 2 lata, mama pracuje w Bracknell a tata w London City i bardzo wszyscy lubimy wycieczki
)
To kiedy na kawke?))
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
a gdzie my mieszkamy to sie dopiero okazebo jestesmy w Polsce jak juz wspomnialam,a Tatus szuka mieszkanka i w styczniu wprowadzamy sie do nowego,a do tej pory mieszkałam na St.Georges Terrace i do Prospect Park chodzilismy na spacerki i na plac zabaw z bratankiem,a czasem tez pobiegać wieczorkiem
![]()
O Prosze to niedaleko mnie, ja mieszkam obok Groveland Medical Centre,ciekawe gdzie teraz bedziecie mieszkacwidze ze nasz dzieciaki sa w jednym wieku niewielka roznica miedzy nimi
pozdrawiamy Was.
dobranoc.
oby tak codziennie:-)dzis zawitala do nas zima... sypało pięknie,ale nie za dlugo,jednak spodziewamy sie ze to jeszcze nie koniec na dzis... no i widze przez okno ze znowu zaczyna sypac:-)
hihi,smieszne te maluchy,co?