reklama

Mamy z Reading

My lecielismy i niunia miala 4 miesiace i 2 dni . Nie odczula wale a ja sie za to tak balam,bo slyszalam jak dzieci krzycza w samolotach.A w uk jestesmy od 11 wrzesna.ok spadam juz calkiem oto moj nr gg 9578884 moze prez gg bedzie lepiej:) no to do nastepnego;)papa

reklama
no i co gdzie się podziewacie Mamuśki z Reading???:confused:cisza nastała...
no a my wlaśnie będziemy jechać. długa droga przed nami,ale mam nadzieję że będzie dobrze...
Martita a jak ma na imię Twoja Niunia??

Dzien doberek!

Wlasnie wrocilismy ze spacerku.... a zimno, a wieje :szok: malo glow nie urwie, teraz siedze z ciepla herbata, maly oglada bajke.... slodkie lenistwo :tak:

Dziewczyny nie przenoscie sie na gg bo w ten wlasnie sposob watek nam sie za nic nie rozkreci :tak:

Maggda my tez jechalismy samochodem. Co prawda moj syn mial juz prawie 3 lata, ale na prawde to byla dluga podroz :dry: my jechalismy z centralnej Polski i wybralismy opcje z noclegiem pod granica niemiecka. Jeszcze mielismy pecha bo akurat strajkowali kolejarze i rybacy i nie mielismy sie jak dostac na wyspe :baffled: ale ..... jakos w koncu dotarlismy :tak::tak::tak:

Milego popludnia zycze :tak:

Witam was drogie mamusie:-)Sorki ze wczoraj nie bylo mnie na forum ale maz mail offa i troszke spraw sie nazbieralo do zalatwienia.Napweno troszke da wam w kosc podroz ale pomalutku dojedziecie i napewno wiecej bagazu wezmiecie ze soba,my jak jechalismy to znajomemu podalismy duzo zeczy bo akurat jechal autem.A moja niusia ma na imie Paulinka i dzis w nocy tez nie spal dran malutki tylko na:angry: rozmowy sie zbieralo:-)No my tez wybralismy sie po poludniu z mezem i niusia na spacerek ale tylko szybciutko poszlismy do polskiego sklepu i do domku spowrotem bo straszny ziab:dry: A jak tam samopoczucie waszych robaczkow?no i oczywisie wasze?bo mnie handra czepia jak tk zmno:wściekła/y::-)buziaki

a wlasnie Magda, siedze na tym i nie moge do dac kolejnego sowaczka;( a robie tak: edytuj sygnature i nizej tam gdzie wkleja sie adres www to tam wklejam kod sowaczka ale mi tak nie wchoodzi.pomocy:)

a wlasnie Magda, siedze na tym i nie moge do dac kolejnego sowaczka;( a robie tak: edytuj sygnature i nizej tam gdzie wkleja sie adres www to tam wklejam kod sowaczka ale mi tak nie wchoodzi.pomocy:)

Kod suwaczka wklejasz w okienko edytuj sygnature :tak: i zatwierdzasz :tak:w to duze okienko z emotikonkami, nie tam gdzie sa adesy www

Ostatnia edycja:
Martita dokładnie tak jak Sewa mówi wklejasz kod sówaczka w to okno i załatwione:tak:
ja dziś z Natkiem nawet na dworze nie byłam bo taki ziąb u nas,brrr...a on coś kicha i nie chcem żeby się zaziębił bo ma w czwartek szczepionke i musi być zdrów chłopak:) juz w zeszly czwartek mial miec,ale miał biegunke i pani nam przełożyła na teraz. A właśnie jak to ze szczepionkami w UK?słyszałam ze sa darmowe,bo tu to niektore jak sie chce zaszczepic to trzeba dokupowac.My teraz szczepimy 5w1 i płacę 115zł.

Podróż autem wybraliśmy tez wlasnie ze wzgledu na to ze wiecej zapakuujemy,a troche tego mamy.Jak wrócimy do UK to jeszcze musimy kupić łóżeczko,bo stad sie nie zabierzemy,a poza tym jak tu przyjade to bedzie mały mial gdzie spac:-)więc niech tu stoi.

No a dziś moj Piotrek poszedł ogladać jakies mieszkanko,gdzieś tam w okolicy basenu no i ciekawa jestem co to za chatka... w sumie to bym miała blisko do Malinki i do centrum też niedaleko,no ale niestety daleko od Prospect Park:-(hmmmm... no okaze sie juz niedlugo co i jak.

pozdrawiam Mamuśki i Dzieciaczki.

Maggda zdrowka dla niunka :tak: W sprawie szczepionek to ja nie wiem nic, bo moj syn to juz wszystkie polskie szczepionki wybral w Polsce i teraz nie mam zamiaru niczym go tu szczepic :no:

Co do Malinki..... ja tam nie chodze, bo nie lubie, zreszta wszystko tam jest duzo drozsze niz w pozostalych polskich sklepach :baffled::confused: normalnie niektore rzeczy maja o drugie tyle drozsze niz w Rarytasie :baffled::confused:
Zreszta daleko mam :tak:

Zmykam juz dzis z sieci. Spokojnej nocy zycze. Dobranoc!

reklama
Dziekuje wam mamusie za pomoc,jak widac udalo sie:-)
A co do szczepionek to ja jestem zadowolona,jak pzyjechalismy to odrazu zajerestrowalismy sie w mdical centre i tam w ty m formulazu wypelnia sie jakie szczepionki dzidzia miala i przslali nam zaproszenie i niusia juz miala 2 no i 17 grudnia idzemy na 3 a i oczyscie wszystko jest za free:-)

Dzis wlasnie dwonila do mnie pani z przychodni ze jutro wpadnie na jakas wizyte domowa do niusi, ale nie wiem o co dokladnie bedzie pytac,jutrodokladnie sie okaze:-) Ok spadam bo juz pznoo a moja Paulineczka lubi wstawac w nocy ale tatus ma juztro na popoludnie to bedzie wstawal:-D ok dobrej nocki dla was papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry