reklama

Mamy z Reading

No byla ta pani, a wszystko spoko pytala jak tam niusia sie chowa co je, jak spi i tak ogolnie o Paulinke. No i podala mi takie numer telefonu w razie jakbym sie chciala cos dowiedziec czy miec jakies pytanaia,sprawdzala czy prowadze szczepionki i jak Paulinka skonczy 8 miesiecy to zeby pojsc z nia na ogolny bilans:-) i o taka byla pogawedka:angry:ale ogolnie to ok. No bardzo zimno na dwoze my tez zmarzlysmy:dry: ale musialismy pojsc po produkty na ziupke:-) i sliwki wegierlki po niusia ma zaparcia przez te zabki.
Pozdrawiamy was cieplutko i miego wieczorku.

reklama
witam ponownie!:)
Mój Natanek już sobie smacznie śpi a ja zaraz idę wziąsc kąpiel.
Sewa a gdzie jest ten blok,bo to mieszkanko co moj oglądał tez jest w bloku własnie,wiec moze to to samo. Ono jest jakoś koło Lidla w góre...ale jak dokładnie to nie wiem,a jesli to nie to, to daj mi prosze namiary. A to z jakiejś agencji czy od prywatnego landlorda?
Martita fajnie ze u Was ok i Paulinka sie dobrze rozwija:)
ja Wam powiem,że moj Natek to chyba ma skaze:-(bo tak jakis czas temu zjadłam sobie czekolade i dostal takich plam na buźce i na zgięciach łokci i kolan,pani doktor kazała smarować Tormentiolem,a buźke kremem Bambino,no i z buźki zeszło,a na kolankach i łokciach troszke jeszcze zostało,no i wyobraźcie sobie że wczoraj zjadlam saletke w ktorej był ser żółty i pach... Synek cały w krostkach i na brzszku mu tez wyszły,na pleckach i na szyjce:-(w czwartek bedziemy na szczepionce i musze zapytac czy ten Tormentiol wystarczy?mam nadzieje ze z wiekiem mu przejdzie.
ide sie kapac,poźniej jeszcze zajrze,pa.

Martita fajnie, ze Paulinka rosnie zdrowo i ze wszystko jest ok. :tak:

Maggda ja mieszkam spory kawalek od Lidla. Na osiedlu blokow, ktore sa bardzo blisko Prospect Park. Zaraz na priva wysle Ci namiary na to mieszkanko. To jest z agencji.

Co do wysypki... wyglada na to, ze to z jedzonka. Oby to nie byla skaza....Tylko nie decyduj sie na sterydy, bo niuniek jest jeszcze maly i sterydy zrobia wiecej szkody niz pomoga. A lekarze bedzo czesto je przepisuja na takie objawy ....

A moi faceci padli i w najlepsze spia :tak: czeka mnie samotny wieczor przy kompie z lampeczka winka :tak:

Ostatnia edycja:
dziękuję Sewa:)
wysle namiary mojemu i może jutro sprawdzi tą chatke. Podoba mi sie ta lokalizacja koło Prospect Park.
a co do tych maści sterydowych to nasz doktorka na pewno by nam takich nie przepisała,tu akorat jestem z niej zadowolona,bo jest naprawde dobra! i nie wciska zadnych antybiotykow ani nic w stylu masci sterydowych od tak sobie... tylko jesli jest to naprawde konieczne.No ale dzieki za rade:)

mnie tez czeka samotna noc,chodz w sumie mam Natanka:-) no ale nie ma sie do kogo przytulic:-( ale jeszcze 24 dni i moj Piotrek przyjezdza i wtedy juz zawsze bedziemy razem!!!!nie mogę się docekać:happy:

Magdda to dobrze, ze masz taka dobra i sprawdzona lekarke..... teraz takich lekarzy jak na lekarstwo.... to smutne, ale prawdziwe.... konowalstwo sie szerzy niestety :baffled::confused:

Co do kaloryferow, to ja mam normalnie nie na klucz. One grzeja od godz. 23 do 8 rano i od 14 do 16 w dzien. A potem grzejniki trzymaja to cieplo i jest dosyc cieplo :tak:W nocy jest jakas tansza taryfa. Co do oplat to dopiero zobaczymy, bo my zaczelismy grzac od 8 listopada bo wczesniej bylam w Polsce 5 tyg. a maz grzal sie tylko kocykiem elektrycznym :tak: ale z tego jak maz robil rozeznanie wsrod znajomych to nie ma straszno :tak:

Dzień dobry Mamusie:) Moj Natek zrobił mi dziś pobudke o 5:30:baffled: teraz sobie spi:-)mamy dziś piękną pogodę,swieci słoneczko...no jest super:)

hmmmm no i właśnie co do tego ogrzewania... bo to na kluczyk jest ponoć droższe i już nie wiem co zrobić... no a jak Wam się wogóle gotuje na tych kuchenkach elektrycznych?
Sewa moj wczoraj patrzał na stronce na to meszkanko i mowił ze super i chyba je obejrzy,ale wolelibysmy od prywatnego landlorda a nie z agencji,no ale zobaczymy wieczorkiem. Dzwonił też dziś rano i mówił ze chyba spróbujemy z tamtym mieszkaniem,ale ma jeszcze zadzwonić do kolegi ktory ma prąd na kluczyk:):-)

idę sie wreszcie ubrać i ogarnąć troche bo włosy mi stercza kazdy w inna strone...położyłam sie wczoraj z mokrymi,hehe:eek:
no i musze dzis zadzwonic i umowic sie do ginka:confused2:jeszcze nie bylam od porodu...
zycze milego dnia,papa:*

reklama
Dzien dobry!

U nas dzis szaro, buro i ponuro :baffled: a ja musze do tesco isc bo mleko mi konczy i jak ja biedna popoludniowa kawe wypije jak mleka miec nie bede ;-)

Maggda to Ci dopiero pobudka :eek: ja wstalam o 8:30 i dalej spac mi sie chce :eek:
do gina pedz koniecznie :tak:
No i zycze powodzenia w szukaniu mieszkanka, ale tak jak juz wczesniej pisalam, tu gdzie ja mieszkam jest na prawde fajnie :tak:

Milego dzionka zycze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry