Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no a Natanke troche kicha,ale jakby mniej,smaruję mu pod noskiem neomecynom i chyba pomaga,nasza pani doktor nam tak kiedyś kazała,dobry sposób na katarek.
do tego rachunki no i ten gaz na prąd i w dodatku okazało się ze na kluczyk.No nie wiem czy sie zdecydujemy... zastanawiam sie czy dostaniemy Housing Benefit... gdybym miała gwarancje ze teak,to bym sie nie zastanawiala nad tym mieszkaniem,bo jest naprawde suuuuper!!!!no zobaczymy jak to bedzie. A Ty Martita daj znać co tam po wizycie. Ja idę coś przekąsić:-) chyba nigdy nie schudne jak bede tak podjadac
ale co mam zrobić jak głodna jestem???co nie??hihi
witam Mamuśki!
a u nas od rana pruszy śnieżeg:-)pewnie moj 6-cioletni bratanek pojeżdzi dziś na sankachsama bym pojeździła
Natanek właśnie jest na spacerku z Babcią,a ja mam chwilę dla siebie
Martita dziękujemy,Twoja Paulinka tez śliczna dziewczynusia i ma takie ładne oczkano a Natanke troche kicha,ale jakby mniej,smaruję mu pod noskiem neomecynom i chyba pomaga,nasza pani doktor nam tak kiedyś kazała,dobry sposób na katarek.
no a wczoraj własnie moj Piotrek był ogladac mieszkanka i jedno jest super,wysłał mi fotki. 2 pokoje,livingroom i 750fdo tego rachunki no i ten gaz na prąd i w dodatku okazało się ze na kluczyk.No nie wiem czy sie zdecydujemy... zastanawiam sie czy dostaniemy Housing Benefit... gdybym miała gwarancje ze teak,to bym sie nie zastanawiala nad tym mieszkaniem,bo jest naprawde suuuuper!!!!no zobaczymy jak to bedzie. A Ty Martita daj znać co tam po wizycie. Ja idę coś przekąsić:-) chyba nigdy nie schudne jak bede tak podjadac
ale co mam zrobić jak głodna jestem???co nie??hihi
![]()

troche tego wychodzi miesiecznie, ale jest cicho, spokojnie wiec nie narzekam.
Jak bedziesz chciala namiary to napisze Ci na priv.