Maggda23
Aktywna w BB
dobry wieczór Dziewczyny! a gdzie to Wy się podziewacie???
moj Synek już sobie śpi
dziś byliśmy na szczepionce i był bardzo dzielny:-)jego reakcją było ogromne zdziwienie że pani mu coś robi z rączką,a następnie gdy już pani przyłożyła wacik i wyjęła igłe Natan jakby sie zorientował i zaczął płakać
ale nie trwało to długo
moj mały zuch!!! no a pani doktor go ważyła i niezły klocek z niego...8,5kg
a co do wysypki to pani mowiła ze powinno z czasem zejsc i nie przepisała zadnych maści.
no a jak tam u Was minął dzionek?mam nadzieję ze bez wiekszych problemów.
u nas to znowu sie nakrecilo...:-( pisałam Wam ze samochod sie psuje... jestem okropnie zła
,pol dnia mnie głowa bolała,bo okazało sie ze zepsóła sie jakas turbina ktorej nie mozna naprawic tylko trzeba kupić nową,a nowa kosztuje prawie 600f
ohhhh!!!!!!i znowu pieniązki sobie popłynęły,ależ byłam wściekła!!!!!już mi przeszło,bo przeciez nic mi to nie da ze bede wkurzona co nie?no i mamy prezent na świeta... zawsze o takim marzyłam
pozdrawiam Was Kobitki i Wasze Dzieciaczki i zyczę spokojnej nocki:*

moj Synek już sobie śpi
ale nie trwało to długo
a co do wysypki to pani mowiła ze powinno z czasem zejsc i nie przepisała zadnych maści.no a jak tam u Was minął dzionek?mam nadzieję ze bez wiekszych problemów.
u nas to znowu sie nakrecilo...:-( pisałam Wam ze samochod sie psuje... jestem okropnie zła
,pol dnia mnie głowa bolała,bo okazało sie ze zepsóła sie jakas turbina ktorej nie mozna naprawic tylko trzeba kupić nową,a nowa kosztuje prawie 600f
ohhhh!!!!!!i znowu pieniązki sobie popłynęły,ależ byłam wściekła!!!!!już mi przeszło,bo przeciez nic mi to nie da ze bede wkurzona co nie?no i mamy prezent na świeta... zawsze o takim marzyłam
pozdrawiam Was Kobitki i Wasze Dzieciaczki i zyczę spokojnej nocki:*
oby tak dalej!!!! zaraz idę robić obiadek,bo Babcia poszła do lekarza,a niedlugo Dziadek z pracy wróci i będzie głodny.
ale jaki piekny teraz owoc tych wszystkich cierpien:-)