reklama

Mamy z Reading

Dzien dobry. U nas piekne slonko, ale zimna ciag dalszy :baffled:. Musze isc po chlebek, bo na wykonczeniu jest, ale tak mi sie nie chce :baffled:

Sewa narazie nie jest nam potrzebny paszport dla Natka,a nie mielismy zbytnio czasu go tez zrobić,bo w naszym mieście nie ma biura paszportowego,ale na pewno mu zrobimy,wiadomo ze sie przyda.

aha Sewa i jak tam list do Mikołaja,napisany??

Co do paszportu, to faktycznie nie fajnie jak musicie jechac do innego miasta, zeby go wyrobic :baffled:

List nie napisany, bo po wczorajszym wyjciu na zakupy moj pan byl tak zmeczony, ze nawet nie chcial slyszec o rysowaniu :eek: moze dzis sie skusi ;-):tak::-D

A jak tam Natanek. Nie meczyla go juz kupka?

Milego dzionka zycze. Pojawie sie potem!

reklama
Witajcie drogie panie:-)Jak wam minal dzionek????????? My dzis od rana bussy kupismy polowke swinki i sporzadzalismy miesko caly dzien,na dworku nie bylismy bo nie starczylo czasu,ale ja nie lubie tej roboty:wściekła/y: ale jak w zamrazarce pelno to spoko sie wyjmuje:) A zupka smakowala strasznie jak sie skonczylo to az palkac sie chcialo;) Co do paszportu ,to my tez mielismy zalatwien ale w koncu wyrobilismy, Paulinka maila 3 tygodne a juz na zdjeciu mosiala siedziec i to troszke moim zdaniem meczarna dzieci,ale takie maja zasady i koniec. Magda jak tam z mieszkankiem????? Sewa synek mojej znajomej tez czoraj malowal list do swietego .... ale mama musiala konczyc:-) pozdrawiamyyyyyyy

witajcie Dziewczyny!! u nas pogoda pod psem...beznadzieja:-(a miałyśmy z Babcią zamiar myć okna,może jutro bedzie ładniej. poza tym dzis my robilismy zupke,mniaaaam pyszna była:)i troche poleniuchowalismy:) z mieszkankiem nic konkretnego... kolega nam cos znalazl,ale jedopokojowe i mam takie pytanko do Was czy aby starac sie o housing benefit trzeba miec koniecznie pokoj dla Dziecka w naszym wypadku dwa??bo my to w sumie szukamy dwupokojowego. no a ztym mieszkaniem kolo Tesco to Piotrek dzwonil,ale facet mial oddzwonic bo byl w pracy no i czekam na telefon od Piotrka,mam nadzieje ze juz cos wie:)

Martita racja fajnie sie wyciąga z zamrazarki:tak:a gdzie kupiliscie swinke?

aha kupka się nie powtorzyła wiec sie bardzo ciesze:)Nati robi normalnie!!!:-)

pozdrawiamy Was i Wasze Kochane Pociechy,buziaki,spokojnej nocki:*

Dzien doberek:-)
Ja i Paulinka wlasnie zjadlysmy sniadanko i bedziemy sie zabireaz za obiadek bo tatus dzis przyjedzie do domku na obiadek a potem znow do pracy. No a my musimy troszke posprzatac w domku i upiec boczki z wczorajszej swinki:-)MAGDA To fajnie ze Natanek normalnie robi kopki bo boja niunia ma zatwardzenia i normalnie tak ciezko robi kopke ale to pewnie te zabki bo tak szybko ma je, ale daje jej sliwki i juz jest troszke lepiej,A swinke Madziu kupilismy w centrum jest tam taka ulica gdie sprzedaja miesko,no i moim zdaniem oplacaca sie bo za polowke swinki ok 35 kg zaplacilismy 77f a mieska jest ze hoho:-) A moze po poludniu wybiezemy sie z coreczka na spacerak bo wczoraj nie bylismy.Juz za 3 tygodnie swieta,ale fajnie juz sie nie moge doczekac:tak:Pozdrawiamy was i zyczymy milego dzionka

witam!!!!!!!
uffff... porządki świąteczne zrobione:)okna pomyte,firanki poprane...:-) mozna odpoczywać. oh co to był za pracowity dzień... Natanek śpi zmęczony:-D

Martita ta świnka faktycznie sie opłaca,my natomiast jedziemy autem i bierzemy conieco z Polski.Piotrek pozycza lodowke samochodową i sobie troche mieska spakujemy.
co do mieszkania to juz mi sie nie chce pisac na ten temat:-(bo ciągle jakies ale...Piotrek juz jest wsciekly,a czas go goni... chcialabym tam byc i mu pomoc,bo to tak jest ze on nie ma kiedy... caly dzien w pracy,urlopu juz nie ma... no ale cos sie musi przeciez znalezc.
noa moj Natek konczy dzis 5 miesięcy:) Martita dziekujemy za zyczenia na nk:)

Sewa list napisany? bo Mikołaj tuż tuż...

pozdrawiamy,milego wieczorku!!!!

Hejka. Ja dzis prawie caly dzien przesiedzialam przed kompem na naszej klasie i sledzilam poczynania pedofili :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Jestem w ciezkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok:

Jak ochlone to napisze Wam co u nas.......

Dobranoc!

Witam was dziewczyny:-) Ale piekny dzionek dzis w readingu a rano sie zapowiadlo ze bedzie strasznie tak padalo,ale tutaj to szybko sie moze zmienic:-)
My dzis mamy robic pozadki przed swiateczne ale jeszcze niewiem jak to nam wyjdzie bo na miasto pasowalo by skoczyc jak tak ladnie a i mamy dzis spojsc sie zwazyc bo jeszcze 3 miesiace temu byla wazona. A teraz spi sobie nasze sloneczko ,bo wstala o 7. No nie dziwie sie wam MAGDA ze sie denerwujecie,ciezko bardzo jest cos znalesc,ale uda sie napewno:tak: Sewa co tam sie dzieje czemu jestes w szoku?:-) A co tam u wa dziewczyny jakie plany na dzisiejszy dzien?pozdrawiamy

witam Was Dziewczyny!!
u nas dzionek oki,Natek troche marudny,ale kazdy ma czasem zły dzień prawda:)
moj Piotrek wczoraj ogladal fajne mieszkanko na Cavershamie,a dzis tez cos idzie ogladac. Mowil ze to na Cavershamie fajne i jak narazie najbardziej mu sie spodobało:)no zobaczymy co tam dzis...

Sewa poczytałam troche wątek o Pedofilach na NK ... to straszne!!!!

jutro jedziemy z Natkiem do drugiej Babci,przyjedzie po nas Ciocia(siostra Piotrka),a wsobotę rozkładamy choinke:-)
pozdrawiamy i zyczymy spokojnej nocki:*

reklama
HELLO:-)
A my niedawno wstalysmy i jestesmy juz po sniadanku,no i jednak wczorajsze sprzatanie nie wyszlo bylismy na zakupkach, ale dzis zaraz sie zbieramy do roboty. Magd my tez mamy ubierac juz choinke bo tutaj juz po kolei poubierane:-)To fajnie ze znalazlo sie jakies mieszkanko dla was.Ale fajnie ze juz swieta tak lubie jak choinka juz ubrana no i psprzatane w domku:-) Moja niunia w swietnym humoze od rana zadowoona:-) Sewa no tak ten link jest straszny. Pozdrwiam was dziewczyny i zycze milego dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry