reklama

Mamy z Reading

Dziewczyny gdzie wy sie podziewacie???U nas juz swieta moga byc,wysprzatalismy cale mieszkanko,okna pomyte i juz tak sie rozpedzilysmy ze nawtet choinke ubralismy,ale Paulinka sie przyglada ,smieje sie i chce lapac:-)
No odrazu inaczej w domku jak choinka jest. Zapomnialam wam napisac dziewczyny ze wczoraj bylismy sie wazyc z niunia i wazy 8.04:-) i 71 dl taki jest moj szkrabek juz duzy:-) a niedawno sie urodzila i ot juz taka pannca:-):tak: pozdrwiamy

reklama
hello!!!
Natanek już sobie śpi:happy:byliśmy dziś u Cioci...mielismy byc u Babci,ale Babci nie było. Przyjechalismy troche zmeczeni.
fajnie Martita juz macie,tak swiatecznie:)my jutro ubieramy choinke!!Przyjdzie Natana 6-cio letni kuzyn i bedzie nam pomagał:-)
bylismy tez na spacerku,bo nawet fajnie rano dzis było.
co do mieszkanak to nic nie wiem bo Piotrek nie wziął dzis telefon do pracy i zadzwoni do mnie dopiero jak wroci do domku,czyli jz wkrótce.
idę sie wykąpać,buziaki,spokojnej nocki!!!

i mamy mieszkanko!!!!!!!!!! to na Cavershamie!!!juuuupi!!!!!!!!!!!!ale się cieszę!!! teraz idę spokojnie spać:-)dobranoc i kolorowych snow Wam życzę!!do jutra!

No to fajnie ze macie wreszcie to mieszkanko,szkoda tylko ze nie w centrum to bysmymialy bliziutko do siebie ale jakos tam sie spodkamy mam nadzieje:-) A moja gwiazda dzis nie spala w nocy i teraz odsypia wstala rano poogladala prezety od Mikolaja i zasnela z wrazenia:tak: A jak tam u was byl Mikolaj? My dzis mamy tatusia w domku i dopiero we wtorek ma do pracy i mamy kupic niuni kojec bo spala z nami do tej pory ale sie juz tak strasznie wierci, ciekawe jak to wyjdzie nam to spanie w swoim luzeczku:-) Wlanie przyszla nam deyzja ze odwejszaja hoousig benefit i tez jestem happy:-D Milego dnia zyczymy .

witamy!!!
no ogromnie sie Ciesze z mieszkanka i mam nadzieje ze sie bedzie dobrze mieszkało:-) no i fakt troche daleko,ale na pewno sie spotkamy,spacerki nikomu nie zaszkodza:)
a co to Twoja Gwiazda Martita tak balowała w nocy?czekała na Mikołaja? u nas tez był a Natiemu najbardziej podobała sie torebka od prezentu,hehe:-Dno a z tym spaniem w łozeczku moze troche nie wyjsc,ale moze i tez jej sie spodobac. Natek spi od poczatku w łózeczku,rano tylko zabieram go do siebie i sie przytulamy i spimy troche razem:) no ale zycze powodzenia:tak:
ciesze sie ze u Was z Housing Benefit juz wszystko oki!!!aha i mam pytanko,aplikacje pobiera sie z councilu tak??
my dzis bylismy u ksiedza i załatwialismy chrzciny,dopiero teraz,bo wczesniej nie bylo kiedy,a Nati bedzie mial razem z kuzynkiem swoim Axelkiem(o miesiąc młodszym),fajne takie dwa Czorty:)
teraz sobie odpoczywam i zajadam żelki,mniam.
zyczymy spokojnej Nocki,papapap.

Witamy tego pieknego mroznego poranka:-)
No pierwsza noc w luzeczku zaliczona,i nawet sie niuni spodobalo nic nie cudowala tak samo jak z nam spala pare razy sie obudzila monia mama dala i piciu i dalej w kime ,ale mi jej brakowalo nie moglam seijzu doczekac rana kiedy ja przytule:-) Wieze wam ze sie cieszycie z mieszkanka pamietam jak moj Sylwek znalazl to jak tez sie bardzo cieszylam. Jakie to mieszknko? Na gas? i dwupokojowe? A co do aplikaci to tak bieze sie w concilu i trzeba zlozyc w ciogu miesiaca od daty wziecia formulaza. No to fajnie ze wam tk wyszo z tymi chrzcinami my chzcilismy jak niunia miala 6 tygodni..Buziaki i zyczymy milego dnia.

witam!
a gdzie to znowu Sewa się podziewa?
Martita super ze pierwsza nocka z głowy:-)i fajnie ze Paulinka spała dobrze!widzę ze to mama gorzej to zniosła,hehe!na pewno sie przyzwyczaisz:tak:
mieszkanko na prąd,ale z rachunkiem:)a nie na jakiś kluczyk!!! no i tak 2-pokojowe:tak:Piotrek jutro bedzie spisywał umowe i moze sie wprowadzac:)
My dzis bylismy u prababć,Nati wariował jak szalony!!!jak zacznie chodzić to nienadąże za nim...:-Dmoże szybciej schudne...:-D

pozdrawiamy i zyczymy spokojnej nocki!!!

Dzien dobry w ten kolejny mrozny poranek.

Ja zniklam na weekend, bo moj maz ma zawsze wolne soboty i niedziele wiec nadganiamy caly tydzien :tak:
W sobote byl Mikolaj Jedrek dostal robota walle-go. zadowolony jak nie wiem co :tak::tak::tak:

Maggda super, ze macie mieszkanko. Oby sie dobrze mieszkalo :tak::tak::tak:

martita no i jak tam Paulinka w swoim nowym lozeczku?????

My dzis siedzimy w domu, bo na ta zimnice nie chce mi sie wychodzic :no: Milego dzionka Wam zycze!

Witamy was. I kolejna nocka przespana w luzeczku:-) Nie zrobilo to na niuni roznicy, Moja niunia gdzies zaczyna mi kaszlec,ale tylko troszke naszczescie i mam nadzieje ze nie bedzie to nic gorszego,bo wiecie ja tutaj jest z tymi lekazami.:zawstydzona/y: Moja Paulinka tez zdowolona z prezetu dostala takie radio co wyswietla w nocy na suficie sloneczka, gwiazdki itp i jest zachwycona:-)My tez siedzimy dzis w domku ,no bo strasznie zimno.. Moja coreczka dzis konczy 7 miesiecy:-) .Buizaki dla was i milego dzionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry