martita123
Aktywna w BB
HEJ.:-)No u nas tez grypa na calego. Niunia zasmamrkana zakichana bidulka.Bylam wczoraj z nia w przychodni i powiedzieli mi ze dopiero we wtorek mog mnie zapisac do lekaza a jak kaszle to zeby posc do apteki,no normalnie myslalam ze sie wsciekne,taka tutaj sluzba zdrowia.No i daje jej syropek od kaszlu i Calpol zapobiegwczo ale nic sie nie poprawia i dzis wieczorem pojedziemy na west call zeby ja przebadali dokladnie. Naszcescie goraczki nie ma.No i tak to leci troszke sie mrtwie to grypka niuni bo wiecie jak to z dzieckiem. Ale zabki niuni nadal rosna dzis zaowazylam 8 zabka:-)
Widocznie jakis wiros panuje jak Twojego synks tez Sewa pobiera. Magda a gdzie Ty sie podziewasz? Pewnie juz Piotrka wygladasz w oknie?:-)pozdrawiamy i zyczymy zdrowka
Widocznie jakis wiros panuje jak Twojego synks tez Sewa pobiera. Magda a gdzie Ty sie podziewasz? Pewnie juz Piotrka wygladasz w oknie?:-)pozdrawiamy i zyczymy zdrowka

wiec czeka mnie kolejny nudziarski dzionek
i badz tu madra.mam taki z polsi syropek i jej daje ale nic nie widac poprawy i niewiem jak to bedzie boje sie jak..... Moze wy dziewczyny wiecie cos o jakims polsim lekazu w okolicach readingu?????? bo naprawde mam stracha ,niby goraczki nie ma ale wiecie to male dziecko.