reklama

Mamy z Reading

reklama
Witam.
No u nas juz lepiej z niuia mniej kaszle i katarek taz ustal,tylko lekow nie chce brac i apetyt tez stracila ,na sile doslownie je.A ja narazie nie ma zle ale boli mnie gardlo i katar dokucza a i cos w uchu mnie boli takze pewnie mnie przewialo gdzies:-(
No wlasne co sie dzieje ze tak wszyscy choruja. Wiec zyczymy wszystkim duzoooooo zdrowka. pozdrawiamy

hello!
u nas nie jest zle,tzn gorzej ja bo mialam nawet gorączke dzis,ale co tam ja... Natek najwazniejszy!!!pani przepisala syrop na kaszel i witaminke C i mówiła ze to wirusek,ale gardło czyste i oskrzela tez:-):-):-)suuuper!!!troche mu sie nosek zapycha i go to wkurza,ale teraz śpi:tak:
ja dzis byłam u ginka,zrobił cytologię i poprosiłam zeby zbadał mi piersi,bo mam w lewej jakieś zgrubienie i nie wiem czy to zapchany kanalik,czy nie.Nie boli mnie,ale dokucza.No i nie mogl mi zrobic USG bo miałam zapelniona piers i umowilismy sie jutro w szpitalu na oddziale bezposrednio po karmieniu,no:)
no a moj Piotrek tez kicha,pewnie tez go cos wezmie.

zycze Wam oczywiscie zdrowka!!!!!!!i spokojnej nocki Mamuśki i Dzieciaczki!!!!buziaki:*

Dzien dobry. Zagladam sie przywitac i zmykam, bo u nas dalej chorobowo..... czuje sie tak koszmarnir, ze mala bania :baffled: Jedrek zakatarzony, ale zachowuje sie jakby mu nic nie bylo :confused: a ja ledwie za nim nadazam :confused:

Zdrowka dla wszystkich choraskow i milego dzionka zycze :tak:

hello Dziewczyny!!!!
byłam właśnie na usg piersi i pan mowil ze jemu to wyglada na przytkany kanalik i kazal rozgrzewac i masowac,wiec Piotrek bedzie miał mega zadanie jak przyjedzie:-):-):-) poza tym ja juz czuje sie lepiej katar przeszedl i goraczka tez:)Nati ma jeszcze troszke zapchany nosek ale nie kaszle:happy:
Sewa to dobrze ze Jędrek nie odczówa tej choroby:)oby szybko przeszło!!!trzymam kciuki!
Martita a Ty gdzie sie podziewasz?jak Paulinka?no i jak Twoje ucho?

aha,muszę sie pochwalic ze dostalismy child tax credit:happy2: teraz czekamy na benefit:))))
pozdrawiamy,spokojnej nocki:*

Witam.
A u nas juz lepiej Paulinka zdrowieje z dnia na dzien a ja zasmarkana i ucho nadal boli ale mam krople i moze juz bedzie lepiej. Ja dzis bylam na zakupach przedswiatecznych,tatus mial wolne i byl z Niuniaw domu a mama szalala po sklepach ale jak wrocilam do domu to czulam sie taka zmeczona,tyle ludzi na miescie normalnie strasznie.Magda ciesze sie ze z ta piersia to nic srasznego ,no a Piotrek ma nie lada wyzwanie:-) A z tym tax.... to co sie pospieszyli przed swietami ale to lepiej dla nas:-) Zyczymy wam duzzzoo zdrowka. Sewa dla wastez zdrowka i wszystkiego dobrego.pa

witam serdecznie Mamuśki i Dzieciaczki!!!;-)
Nati wczoraj dał popalić,ale to na ząbki...biedaczek,zasnął dopiero o 23:00,ale w nocy spał ładnie. Teraz tez drzemie:)
a ja walcze z piersią,nagrzewam...masuje...nagrzewam ...masuje i tak w kółko,można się zmęczyć:)
a Ty Martita szał zakpów zaliczyłaś...:))))ja jeszcze nie. musze jeszcze isc do fryzjera i kupic jakis płaszczyk sobie,nie mowiac o światecznych zakupach,ale najwazniejsze mam...PREZENTY:tak:
Sewa a jak u Was przygotowania do świąt?no i jak choróbsko?poszło precz??
pozdrawiamy i zyczymy miłego dnia!!!!!

Hejka.No tak szal przedswiatecznych zakupow trwa :-)a fryzjera ja juz dzis zaliczylam no prezety tez pokupione takze mozna juz swietowac,no jeszcze trzeba cos do jedzonka przygotowac:-) No Paulinka tez marudzila przy zabkach,ale to przejdzie z czsem najgorsze pierwsze.Ok spadam bo moj mezus zazyczyl sobie rybki na wieczor.molego wieczorku.papa

Witam.:-)
Dziewczyny gdzie sie podziewacie ,czyzbyscie juz w fartuszkach biegaly?:-)
Magda juz macie tatusia w domku? Jak tam Natenek?sa zabki? Sewa a jak u was ze zdrowkiem?Jest juz u was choinka?
Ja dzis rano biegalam na miasto jeczcze male zakupki a teraz siedzimy z niunia w domku ,wlasne moj skarbek zasna sobie i mam chwilke dla siebie.pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczyny!!
własnie siedze i spogladam na moich Chłopaków jak smacznie śpią:-):-)jestem ogromnie szczęśliwa!!!!!!
dzis były chrzciny Natanka ...mamy juz małego Aniołka w domu:-)był grzeczny w kościle i nie płakał:) poza tym jest jeszcze chory i dostaje antybiotyk,ale na szczęście oskrzela i płucka czyste.Kupilismy m wczoraj inchalator i robimy inchalacje 2x dziennie-naprawde pomaga,oczyszcza drogi oddechowe:tak: polecam!!!
a ząbków jeszcze nie ma,ale diąsełka juz takie grube ze wydawałoby sie ze zaraz jakiś wyskoczy,a tu nic...poczkamy.
no a jak u Was?choroby juz nie ma?Martita jak Twoje ucho?
Sewa a jak Jędrek?
pozdrawiam i zycze spokojnego i miłego wieczorku,a ja chyba sie drzemne z Chłopakami,papa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry