reklama

Mamy z Reading

Dobry wieczor.
A to dzis chrzciliscie ,Natanek wszystkiego najlepszego w tym tak waznym dniu:tak:.No nie dziwie Ci sie Madzia ze nie mozesz sie napatrzec,ja tez tak mialam,dlugoooooo sie czekalo na taki widok:-) U nas juz ok Paulinka jeczcze troszke pokaszluje ,wczoraj skonczyla brac antybiotyk,a mi ucho przeszlo ,jeszcze troszke sie smarkam ale to tez z czasem przejdzie. A reszta to standardzik,czekamy z niecierpliwoscia na swieta ,no i przezety pod choinka:tak: Wlasnie sewa co u Ciebie?Wzajemnie milego wieczorku.

reklama
Dziewczynki! Zagladam zeby zlozyc Wam zyczenia swiateczne. Juz teraz bo nie wiem jak to potem bedzie z czasem i siedzeniem przy kompie...

1192.JPG

Wesolych Swiat!!!!!!!!

Czesc!

Jak mijaja Wam swieta? Bo nam leniwie :tak: Bylismy dzis w kosciele na 19:00 Jedrek zadowolony bo zobaczyl szopke. Ja tez sie wzruszylam bo jakos tak mi sie smutno zrobilo, ze jestem tak daleko od domu w ten cudny swiateczny czas.....

Teraz siedzimy popijamy z mezem winko, maly spi...... jest milo....

Zycze spokojnej nocki i milego jutrzejszego swietowania :tak:

Witajcie:-) No i po swietach.My spedzilismy bardzo miło,ale szybcutko zleciało:no: wigilia w domku a w pierwszy dzien bylismy u znajomych no a wczoraj mielismy u siebie gosci i zlecialo nie wiadom kiedy. Teskniło sie do polski do rodzimy ,szczegulie w wigilie alemyslalam ze bedzie gozej. Teraz jeszcze Sylwester,gdie dziewczyny spedzacie sylwestra? my idziemy do znajomych.Magda kiedy Wy wracacie?Sewa a jak tam u Was,co ciekawego?

swieta, swieta i po swietach........

U nas dalej leniwie, maz ma wolne do 5 stycznia wiec cieszymy sie wlasnym towarzystwem :tak:

martita my na sylwestra siedzimy w domu, bo my to raczej nie lubimy lazic po chalupkach..... Bedziemy sie bawic na bialej sali w pizamkach przed telewizorem ;-):tak::-D

A jak Paulinka. Mam nadzieje, ze choroba przeszla juz w zapomnienie....

Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie!

Witam Was Dziewczyny po Swietach!!!
u nas tez szybko zlecialo,ale radosnie bo w koncu z rodzinka:) sniegu niestety nie ma a tak zapowiadali:-(ale za to mrozno i slonecznie.
my znowu smarkamy:-(cholerstwo jakies sie przypaletalo,mam nadzieje ze przejdzie bo 8 stycznia szczepionka a 9 mamy zamiar wyjezdzac.
Sylwestra tez spedzamy w domku z Natankiem i na pewno bedzie wesolutko:tak:
a jak prezenty u Was?bo u nas super!!!Nati byl zachwycony... najbardziej chyba torebkami od prezentow:-):-)
pozdrawiamy i zyczymy milego dzionka!!!!

Hej. My dzis bylismy rano w kosciolku a potem mielismy polazic po sklepach ale strasznie zimno i siedzielismy w domku.Moja Paulinka juz z drowa czasem jeszcze jakis katarek poleci. No u nas tez Mikolaj byl i bardzo duzo zostawiil prezetow:-)No tat Niuni tez najbardziej podobaly sie torebki ale i prezetem tez jest zainteresowana.My tez bardzo milo spedzilismy Swieta,teraz czlowiek troszke rozkojazony trudno wrocic do codziiennosci,ale jak to po swietach:tak:pozdrawiamy i zyczymy milego wieczorku.

reklama
a my dzis tez bylismy na spacerku,bo taka piekna pogoda chociaz mrozno,ale moze zarazki nam wymrozi!!!:tak:
teraz Natek spi:)ja ide wziasc paracetamol i do wyra sie kurowac!
zyczymy spokojnej nocki i kolorowych snow!!!papa.do jutra!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry