martita123
Aktywna w BB
Dobry wieczor.
A to dzis chrzciliscie ,Natanek wszystkiego najlepszego w tym tak waznym dniu
.No nie dziwie Ci sie Madzia ze nie mozesz sie napatrzec,ja tez tak mialam,dlugoooooo sie czekalo na taki widok:-) U nas juz ok Paulinka jeczcze troszke pokaszluje ,wczoraj skonczyla brac antybiotyk,a mi ucho przeszlo ,jeszcze troszke sie smarkam ale to tez z czasem przejdzie. A reszta to standardzik,czekamy z niecierpliwoscia na swieta ,no i przezety pod choinka
Wlasnie sewa co u Ciebie?Wzajemnie milego wieczorku.
A to dzis chrzciliscie ,Natanek wszystkiego najlepszego w tym tak waznym dniu
.No nie dziwie Ci sie Madzia ze nie mozesz sie napatrzec,ja tez tak mialam,dlugoooooo sie czekalo na taki widok:-) U nas juz ok Paulinka jeczcze troszke pokaszluje ,wczoraj skonczyla brac antybiotyk,a mi ucho przeszlo ,jeszcze troszke sie smarkam ale to tez z czasem przejdzie. A reszta to standardzik,czekamy z niecierpliwoscia na swieta ,no i przezety pod choinka
Wlasnie sewa co u Ciebie?Wzajemnie milego wieczorku.
wigilia w domku a w pierwszy dzien bylismy u znajomych no a wczoraj mielismy u siebie gosci i zlecialo nie wiadom kiedy. Teskniło sie do polski do rodzimy ,szczegulie w wigilie alemyslalam ze bedzie gozej. Teraz jeszcze Sylwester,gdie dziewczyny spedzacie sylwestra? my idziemy do znajomych.Magda kiedy Wy wracacie?Sewa a jak tam u Was,co ciekawego?