reklama

Mamy z Reading

Witam:-)
No tak z tym chodzikiem to ja tez sadze ze to zbedny wydatak,a i nie bardzo polecaja chodziki,podobno dla dziecka tak lepiej.
Magda widzialam wasze zdjecia ,swietnie wygladacie a natanek tak sie zmnienia,taki słodziutki:tak: A zabki juz pewnie zawitaja moja Paulinka dzis dorwala sie chusteczek chigienicznych,ja patrze a ta zjada juz, i chcialam jej wyjac i tak mnie ugryzla :szok::-)U nas nie bardzo dalej kaszlemy i az sie wymiotuje a i w nocy nie spi nasza gwiazdeczka ,juz 2 noce tancujemy,cos jej sie poprzestawialo ,mam nadzieje ze dzis juz bedzie ok,bo to meczy troszke:crazy: I siedzimy sobie w domku bo chrobowo ale i zimno brrrrrry. A tak pozatym to po staremu.
Sewa to szubciutko zacza chodzic twoj synek,ale slyszalam ze dzieciaki tak robia ze wstaja i ida ,ja o swojej niunia nie wiem co powiedziec ,mysle ze bedzie raczkowac bo juz prubuje ale okaze sie w krutce.
Magda a co do szybkiego plyniecia czasu to ja tez tak mam,niedawno niunia byla taka malutka a tu juz 8 miesecy ma pannica:-)
Pozdrawiamy cieplutko.

reklama
hello Dziewczyny!!!
no i się musimy pochwalić,bo jak widać Natek ma 2 ząbki!!!:-):-):-)
Martita a może Twoją Paulinke dopadła jakaś jelitówka ze wymiotuje?biedactwo:-(my dzis bylismy u lekarza bo katar taki zielonkawy,ale gardło na szczęście czyste i pani przepisała tylko maśc do noska,oby pomogło.
a TWoja Niuńka to niezła artystka rośnie:-)już mame gryzie,hehe:)
aha dziekujemy za komentarze na nk!
a Tobie Sewa za zaproszenie:-)
no a ja dzis byłam zrobić wynik na tarczyce bo sie ostatnio zle czuje,a tu szok!!!:szok:mam 4-ro krotnie podwyzszoną normę TSH:baffled:msze koniecznie zadzwonić do mojej doktorki od tarczycy i zwiekszyc dawke leków!!!

no a co do chodzika to postanowilismy ze nie kupjemy:tak:

teraz Nati idzie lulać wiec zmykam. pozdrawiamy i zyczymy kolorowych snów!!!dobranoc!!

Witam Was!
Ja jakos polotu do pisania nie mam :sorry2: Jedrek caly czas zakatarzony... jeszcze do tego zimno mam w domu :baffled: grzejemy na full, a i tak jakos zimno..... wpienia mnie to, bo chodzimy okadzeni jakbysmy mieli na Sybir jechac :oo:

Jak tak czytam o Waszych dzieciach jak takie malutkie.... rety kiedy to bylo u nas :-) te 3,5 roku trzasnely nam jakby z bicza strzelil :tak:

Maggda moim zdaniem podjeliscie dobra decyzje co do chodzika :tak:
Nie fajnie, ze wyniki zle wyszly :-( a jak to jest jak jestes w UK tu chodzisz do jakiegos endokrynologa?
Zdrowka dla malego zakatarzonego bobaska :tak:

martita co to sie dzieje Paulince???? Czy ona ma taki katar, ze sobie z nim nie radzi i wymiotuje??? Bidulka :-( Zdrowka zycze!

Mowie dobranoc i ide nalac sobie wody do termoforu i jakis filmik pewnie jeszcze poogladam :tak:

Dzien dobry.:-)
A za mna kolejna noc nieprzespana,znow to samo i o 6 pobudka a teraz spi sie w najlepsze. Wiecie sama nie wiem co sie dzieje z ta moja niunia,katareku prawie nie ma i kaszle tez nie bardzo czesto ale jak juz zacznie to tak ze na wymioty ja zbiera ,jutro jestesmy zapisani do lekaza i zobaczymy co nam powie.
Magda no to fajnie ze Nati ma juz 2 zabki,to przezycie dla mamy:-)A z ta norma to zeczywiscie duzo podwyzszona,no musisz to sprawdzic. Jak tam pakujecie sie juz pomalutku?
Sewa nie zazdroszcze zimna ,u nas tez tak bylo ale odkad mamy ten grzejnik to dogrzewamy sobie jak jest zimno i jst ok , a i przyszedl nam rachunek za prad za 3 miechy 190f mysle ze to nie ma zle,balismy sie ze bedzie duzoo wiecej:tak:
Pozdrawiamy was cieplutko ide robic kawke bo zaraz zasne:no::no::no::-)

Dzien dobry!

U nas dzis w domku cieplo :tak: mysle, ze zimnice mielismy dlatego, ze wial wiatr, a jakie tu szczelne okna sa to chyba wiecie :baffled::confused:

martita wspolczuje Wam nieprzespanych nocek :-(Oby szybko ta choroba przeszla :tak:
U mnie tez przyszedl rachunek za prad..... za trzy miesiace 210 £

Milego dzionka zycze!

hello Dziewczyny!!
u nas katarku jaky mniej a ząbki ostre i coraz bardziej wystaja:-)u okulisty bylismy i pani kazała kropic kropelkami i mowila ze to pewnie od kataru,bo tak to oczko nie wyglada zle. pakowac sie jeszcze nie pakujemy,ale jutro zaczynamy. a dzis bylam wybrac suknie ślubną:-):-):-) przymiezylam sześć i wybralam w ciągu godzinki:)jest śliczna!!!!!:-):-):-)
co do tych rachunków za prąd to nie duzo,tym bardziej w ze to sezon grzewczy. mama nadzidzieje ze u nas bedzie podobnie.
Martita jutro koniecznie daj znac jak tam u lekarza??trzymamy kciuki ze wszystko dobrze:tak:
Sewa dobrze ze juz ciepło macie!oby Jędrek szybko zdrowiał!!!
Natek właśnie lezy sobie z dziadkiem i babcią,spedzaja ze soba duzo czasu bo to juz tylko 2 dni do wyjazdu!:-(

pozdrawiamy cieplutko i zyczymy spokojnej nocki!

A dzien dobry:-)
Dzis juz troszke lepiej sie spalao,ale jeszcze ie wrocilo wszystko do normy:tak:
Idziemy na 3 do lekaza ciekawe co nam tam powiedza.

Magda jajnie ze masz juz sukienke ja jak swoja wybieralam to tylko jedna miezylam i tak mi spasowala ze o innych niechciallam slyszec:-)To u was wielka impreza w tym roku:tak:

Sewa a co do okien no nojest koszmarnie w wynajmownych domach,my mielismy takie szczescie ze kurat byl remont i okna mamy nowe,ale tak jak mowisz jak jest wietr to odrazu inna tempratura w domu. Jak tam Jedrk juz zdrowszy?milego dzionka zyczymy.

Hejki!

Maggda rety przed Wami dluga droga....... juz dzis zaczynam trzymac za Was kciuku, zeby Natanek zniosl ja dobrze.... A jak bedziecie jechac tunelem, czy promem?
Gratuluje zakupu sukni. U mnie tak prosto nie poszlo :no: nachodzilam sie zanim wybralam taka, w ktorej czulam sie najlepiej :tak:

martita dobrze, ze nocka minela Wam spokojniej :tak:
Jedrek jakby troche lepiej, ale katar dalej ma :baffled: wiec siedze z nim w domu :baffled: juz zaczynamy z tego powodu swirowac :confused:
Co do oknien, to my mamy tu podobno takie, w ktorych sa dwie szyby :confused: ale i tak wieje od nich jak sie patrzy :baffled:
Oby do wiosny ;-):tak::-D
Daj koniecznie znac co lekarz powiedzial :tak: A gdzie jestescie zapisani do przychodni? Bo my do tej kolo Lidla :tak:

Pozdrofffki dla Was sle!

Hej.
Bylismy u lekarza no i zbadala ja(przez koszulke,koszmar)i mowila ze nic tam nie slychac ale jak ma byc slychac ,w uszkch i gardelku tez czysto. Mowila ze to wirus.Pytalam czy moge jej zrobic badanie moczu i krwi bo miala w polsce robione bo niska hemoglobina byla ale mowil ze tutaj robia w wyjatkowych sytuacjach:-(:-(no i nie wiem mysle ze juz jest troszke lepiej i dzis ju znie wymiotowala,mysle ze moze przechodzi wkoncu.

Sewa My zapisani jestesmy do tej przychodni kolo nas niedaleko exotika Groveland Medical Centre.
Magda Ja tez trzymam kciuki oby niiuni dobrze zniusl,odezwij sie koniecznie jak juz sie tam obswoicie:tak:
Milego wieczorku zyczymy:-D

reklama
Hej.
Bylismy u lekarza no i zbadala ja(przez koszulke,koszmar)i mowila ze nic tam nie slychac ale jak ma byc slychac ,w uszkch i gardelku tez czysto. Mowila ze to wirus.Pytalam czy moge jej zrobic badanie moczu i krwi bo miala w polsce robione bo niska hemoglobina byla ale mowil ze tutaj robia w wyjatkowych sytuacjach:-(:-(

:szok::szok::szok::szok::szok: rety :szok::szok::szok: opis Waszej wizyty u lekarza mnie powalil :baffled::confused:

Oby Paulince szybko przeszlo to paskudztwo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry