martita123
Aktywna w BB
Witam:-)
No tak z tym chodzikiem to ja tez sadze ze to zbedny wydatak,a i nie bardzo polecaja chodziki,podobno dla dziecka tak lepiej.
Magda widzialam wasze zdjecia ,swietnie wygladacie a natanek tak sie zmnienia,taki słodziutki
A zabki juz pewnie zawitaja moja Paulinka dzis dorwala sie chusteczek chigienicznych,ja patrze a ta zjada juz, i chcialam jej wyjac i tak mnie ugryzla
:-)U nas nie bardzo dalej kaszlemy i az sie wymiotuje a i w nocy nie spi nasza gwiazdeczka ,juz 2 noce tancujemy,cos jej sie poprzestawialo ,mam nadzieje ze dzis juz bedzie ok,bo to meczy troszke
I siedzimy sobie w domku bo chrobowo ale i zimno brrrrrry. A tak pozatym to po staremu.
Sewa to szubciutko zacza chodzic twoj synek,ale slyszalam ze dzieciaki tak robia ze wstaja i ida ,ja o swojej niunia nie wiem co powiedziec ,mysle ze bedzie raczkowac bo juz prubuje ale okaze sie w krutce.
Magda a co do szybkiego plyniecia czasu to ja tez tak mam,niedawno niunia byla taka malutka a tu juz 8 miesecy ma pannica:-)
Pozdrawiamy cieplutko.
No tak z tym chodzikiem to ja tez sadze ze to zbedny wydatak,a i nie bardzo polecaja chodziki,podobno dla dziecka tak lepiej.
Magda widzialam wasze zdjecia ,swietnie wygladacie a natanek tak sie zmnienia,taki słodziutki
A zabki juz pewnie zawitaja moja Paulinka dzis dorwala sie chusteczek chigienicznych,ja patrze a ta zjada juz, i chcialam jej wyjac i tak mnie ugryzla
:-)U nas nie bardzo dalej kaszlemy i az sie wymiotuje a i w nocy nie spi nasza gwiazdeczka ,juz 2 noce tancujemy,cos jej sie poprzestawialo ,mam nadzieje ze dzis juz bedzie ok,bo to meczy troszke
I siedzimy sobie w domku bo chrobowo ale i zimno brrrrrry. A tak pozatym to po staremu. Sewa to szubciutko zacza chodzic twoj synek,ale slyszalam ze dzieciaki tak robia ze wstaja i ida ,ja o swojej niunia nie wiem co powiedziec ,mysle ze bedzie raczkowac bo juz prubuje ale okaze sie w krutce.
Magda a co do szybkiego plyniecia czasu to ja tez tak mam,niedawno niunia byla taka malutka a tu juz 8 miesecy ma pannica:-)
Pozdrawiamy cieplutko.
msze koniecznie zadzwonić do mojej doktorki od tarczycy i zwiekszyc dawke leków!!!
Jedrek caly czas zakatarzony... jeszcze do tego zimno mam w domu