Maggda23
Aktywna w BB
witam w piękny niedzielny poranek!!!
jak tam u Was nocka? bo u nas dobrze,tylko wieczorkiem Natuś nie chciał zasnąć,az w koncu zasnał mi na kolanach przed telewizorem,a pospalismy prawie do 9:00:-) bylismy w kościólku a i Mały troche pośpiewał
a na dworze zimnoooo,brrrrrrrrr!!!!
wczoraj Piotrek dzwonił na te ogłoszenia i jest jakaś 2-pokojowa chatka,za 770f i to rachunki juz wliczona!!!!suuuuuper!!!!ale oczywiscie musi byc to "ale"... dostępna dopiero za 2-3 tygodnie
za 2 jakby bylo to fajnie,ale za 3 Piotrek nie zdazy,bo nprzeciez przyjezdza juz... kurcze no!!no ale pan powiedzial ze da znac.Ciekawe jeszcze jak ta chatka wyglada...ale to sie okaze.
Auto tez juz naprawione
wiec teraz czekamy na tatuśka!!!juz 19 dni
)))
jak przyjedziemy w styczniu to mam nadzieje ze umowimy sie na kawke...i ciacho
wlasnie sobie popijam i podgryzam
pozdrawiamy i zyczymy milego dzionka!!
buziaki od Natana dla Paulinki:*
jak tam u Was nocka? bo u nas dobrze,tylko wieczorkiem Natuś nie chciał zasnąć,az w koncu zasnał mi na kolanach przed telewizorem,a pospalismy prawie do 9:00:-) bylismy w kościólku a i Mały troche pośpiewał
a na dworze zimnoooo,brrrrrrrrr!!!!wczoraj Piotrek dzwonił na te ogłoszenia i jest jakaś 2-pokojowa chatka,za 770f i to rachunki juz wliczona!!!!suuuuuper!!!!ale oczywiscie musi byc to "ale"... dostępna dopiero za 2-3 tygodnie
Auto tez juz naprawione
wiec teraz czekamy na tatuśka!!!juz 19 dnijak przyjedziemy w styczniu to mam nadzieje ze umowimy sie na kawke...i ciacho
wlasnie sobie popijam i podgryzam
pozdrawiamy i zyczymy milego dzionka!!
buziaki od Natana dla Paulinki:*
wczoraj znowu caly dzionek na zakupach o i tak nam weekend zlecial. 
kupka sie nie powtórzyła,tak wiec myśle ze bedzie oki