reklama

Mamy z Reading

witam w piękny niedzielny poranek!!!
jak tam u Was nocka? bo u nas dobrze,tylko wieczorkiem Natuś nie chciał zasnąć,az w koncu zasnał mi na kolanach przed telewizorem,a pospalismy prawie do 9:00:-) bylismy w kościólku a i Mały troche pośpiewał:-D a na dworze zimnoooo,brrrrrrrrr!!!!
wczoraj Piotrek dzwonił na te ogłoszenia i jest jakaś 2-pokojowa chatka,za 770f i to rachunki juz wliczona!!!!suuuuuper!!!!ale oczywiscie musi byc to "ale"... dostępna dopiero za 2-3 tygodnie:( za 2 jakby bylo to fajnie,ale za 3 Piotrek nie zdazy,bo nprzeciez przyjezdza juz... kurcze no!!no ale pan powiedzial ze da znac.Ciekawe jeszcze jak ta chatka wyglada...ale to sie okaze.
Auto tez juz naprawione:tak:wiec teraz czekamy na tatuśka!!!juz 19 dni:))))
jak przyjedziemy w styczniu to mam nadzieje ze umowimy sie na kawke...i ciacho:-D wlasnie sobie popijam i podgryzam:-D
pozdrawiamy i zyczymy milego dzionka!!
buziaki od Natana dla Paulinki:*

reklama
Witamy witamy:-) No u nas tez dzis bylo ok ,Paulinka tylko raz sie obudzila mama dala monia i daej w kime do 9,takze pospalismy troszke. My dzis siedzimy caly dzen w domciu pada na dwoze i nigdzie nie da sie wyjsc i do tego jeszcze zimno bardzo, Troszke nam sie nudzi bo tatus w pracy i samiuskie w domku:-(ale jakos dajemy rade we dwie ,zajecie jest caly czas a to amu a to piciu ,kopka ,spac i o tak w koleczko:-) A co do spodkania to jasne ze tak juz sie nie mozemy Was doczekac:-) Fajnie by bylo gdyby ta chatka wam wypalia ,a gdzie ona jest dokladnie? Dziekujemy za kometaz na naszej,widocze mamy robia zkupki w tych samych sklepach hehe:-)Wiesz dalam dzis Paulince hrupka kukurydzianego i tak wsuwa ,jestem w szoku i tylko mmmm;:-) wczoraj kupilam w polskim taka duza pake i wlilismy z nia do dom,u smiac mi sie chcialo,ale malych nie maja:-) O wlasnie sa teletubisie czyli niuni nie ma,tak lubi ogladac ta bajke normalnie cisza ,i jeszcze ta piosenka na vivia Crazy loop ,shut up co ten ken tanczy z dzieciakami:-)o zahipotyzowana:-)
Rowniez odzdrawiamy i slemy buziaczki.

Hejka dziewczynki!

Wpadam tylko sie zameldowac. My tez dzis caly dzien w domku siedzielismy bo pogoda okropna :baffled: wczoraj znowu caly dzionek na zakupach o i tak nam weekend zlecial.

Maggda zycze powodzenia w szukaniu mieszkanka :tak:

martita fajnie, ze Paulinka dala Ci w nocy pospac :tak:

Milego wieczorku zycze i do jutra!

hejo Dziewczyny!witaj Sewa!gdzie sie podziewałaś tyle czsu?bo nam tu się wątek rozpada...
Martita to mieszkanko to gdzieś koło Tesco,blisko bym miała:)))no ale pan się narazie nie odzywa,więc poczekamy... musi sie cos w koncu znaleźć!!!:-(
hehe!wyobrażam sobie jaka Twoja Paulinka musiała być umorusana od tych chrupków:-Di nie watpię ze jej smakowały:) ja Natkowi raz dałam biszkopta,ale on to wszystko rozkrusza w łapkach:-Dtyle ma chłopak siły:-Dmusze spróbować z chrupkami:)
u nas znowu jest przymrozek i mgła sie pojawiła.
Natek właśnie zasypia i dzis o niebolepiej niz wczoraj:tak:
ja zaraz zjem jorurcik i idę się kąpać.

kolorowych snów Wam zycze,papa,do jutra!!

Witam w sloneczny poranek! Slonko pieknie swieci, ale jak otworzylam okno to zimnica nie przecetna brrrrrrrrrrr. Ale chyba pojdziemy sie wietrzyc :tak:

Dziewczyny jak tak czytam o Waszych dzieciach, to mam odczucia, ze moj syn to juz taki duzy chlopiec :tak: Dzis np. bedziemy pisac list do swietego mikolaja ;-):tak: ciekawe co tez sobie wymysli ;-)

Milego dzionka Wam zycze i dla Ciebie Maggda powodzenia z tym mieszkankiem :tak: oby gosc sie odezwal :tak:

Hej dziewczyny:-) No wlasnie witamy Cie Sewa:-)My dzs bylismy w concilu dostarczyc drugi payslep tatusia i potem w stapilismy do znajomej i zlecial caly dzien wlasnie wrocilismy i bylismy jeszcze w tesco po produkty na ziupke:) i ziopka wlasnnie sie gotuje. Ale dzis zimno jest niezle mozna sie prewietrzyc. Fajnie byloby gdyby udalo sie wam wynajac to mieszkanko mielibysmy bliziutko do siebie. Ok spadam bo musze konnczyc zupke.Milego wieczorku zyczymy:-)

Witam Was!
jak tam dzionek Wam minął?
u nas zimno strasznie,brrrr!!! bylismy dzis na długim spacerku z Babcią,zmokłyśmy,zmarzłyśmy,zawiało nas,a Nati sobie smacznie spał w wózeczku:tak:odebraliśmy dziś jego dowód i teraz może podrózowac:)
no i pierwszy grudniowy spacerek za nami,szkoda ze deszczowy a nie sniezny...:-(
teraz Natek sobie śpi,jakiś marudny jest... musiałam go polulać na rękach żeby zasnął... wogóle to zrobił trochę kupki takiej ze śluzem i mam nadzieje ze nie powtórzy sie biegunka sprzed 2 tygodni:-(moze cos zjadłam??tak sie teraz zastanawiam... hmmm! no zobaczymy co będzie dalej.

Sewa no ale Twoj Synek w koncu ma juz skonczone 3 latak to juz duzy chłopak!!!ile czasu zanim nasze dzieciaczki takie będą... chociaż pewnie sie nie obejze bo ten czas tak szybko leci,Natek za 2 dni kończy 5 miesięcy,za rok moze my juz bedziemy pisac list do Mikołaja:)

pozdrawiamy Was cieplutko!i zyczymy milego wieczorku!!

Hejki! My bylismy dzis na zakupkach ozdob swiatecznych. Wywialo nas niezle :baffled: mam nadzieje, ze nie zrobi nam sie katar to takich spacerkach zimnicowych :eek:

Maggda oby Natankowi nie zrobila sie biegunka. Trzymam kciuki, aby to byl jednorazowy wyskok. Dlaczego wyrobiliscie Natankowi dowod? Nie wygodniej bylo pasek.... wszedzie moglibyscie pojechac. A tak to tylko po UE.

martita milego obiadkowania.

Moj maz tez juz wraca z pracy tak wiec ja na dzis znikam, trzeba troche posiedziec z rodzinka.
Milego wieczorka i spokojnej nocki!

reklama
witam ponownie! Moje dziecko już śpi:happy: kupka sie nie powtórzyła,tak wiec myśle ze bedzie oki:tak:

Sewa narazie nie jest nam potrzebny paszport dla Natka,a nie mielismy zbytnio czasu go tez zrobić,bo w naszym mieście nie ma biura paszportowego,ale na pewno mu zrobimy,wiadomo ze sie przyda.
My niedlgo tez rozłożymy choinke!!!:-)oh jak ja uwielbiam swieta!!!!!!!!

Moj Piotrek idzie dzis oglądać kolejne mieszkanko,a facet od mieszkania koło Tesco sie nie odzywa:-(i nie odbiera telefonów... szkoda:-(

aha Sewa i jak tam list do Mikołaja,napisany??

Martita dobra zupka była??
pozdrawiam i sle buziaki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry