reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Reading

A co tutaj taka cisza.................:-) Mamusie gdzie sie podziewacie???????????

My siedzimy w domeczku bo strasznie jest na dwoze czy to jesien czy zima:-)??
Mam nadzieje ze sie rozpogodzi po poludniu bo musiy wyskoczyc do polskiego sklepu.
Sewa a jak tam u was nastroje?

reklama
Oj..tak faktycznie dawno nie pisałam.
W sumie nic ciekawego się u nas dzieje...ale....udało nam się spotkać z gabriela i jej małą Zuzią....słodziutka mała:tak:
Niestety za długo nie posiedziałyśmy ale jesteśmy umówione wstępnie na kolejne spotkanko...
Nastepnym razem powinna do nas dołączyć Mangie....
Fajnie tak się spotkać i poplotkować :tak:
A ...no a musye pochwalic mojego skarba bo juz naprawdę ładnie mu poszło odpieluszanie....i najgorsze za nami :)
Pozdraiwam ciepło w tą dziwną i nieciekawa pogodę ...;-)

Dzien dobry!

Ale tu ostatnio cisza :-(

madzia fajnie, ze spotkanko Wam sie udalo :tak:
Brawa dla Filipka za postepy w odpieluchowywaniu :tak::tak:

martita no i jak tam po badaniach? Widomo co tam dolega Paulince?

U nas na razie wszystko dobrze, plyna sobie dni, jeden za drugim bez specjalnych rewelacji ..... Jedrek zdrowy, maz tez, tylko mnie dzis polamalo :baffled: w krzyzu mnie tak lupie, ze ruszac sie nie moge. Zaraz lykne cos przeciwbolowego i licze, ze mi troche odpusci :tak:

Milego dzionka zycze!

Nikt chyba nie ma weny twórczej zeby pisac hahahah
My dziś z Filipkiem idziemy do Gabi na kawke...:tak:
Niestety znowu bez Mangie bo niestety jej córeczka Casey jest chyba chora. Gorączkuje od wczoraj...:-(Mam nadzieje ze to nic poważnego.
Ja uciekam bo jeszcze drobne zakupy trzeba zrobić a potem obiadek.
Aaa...mój Filip już zupełnie nie używa pieluszek. Nawet na spacerku czy w centrum handlowym biega do toalety :tak: dumna jestem z niego!!!!!
Pozdrawiamy papa

Witam:-)
No tak jakos cichutko na naszym forum,kiedys napisalam dlugiego posta i mi wcielo no i niechcialo mi sie pisac drugiego. My robilsmy badania ale nic ie wykazaly no i dalej nie spimy po nocach,ja juz mysle ze to moze takie troszke dranstwo bo juz sama nie wiem co to. W ostatnia sobote spodkalismy sie przypadkowo z Magda w sklepie ,no i mielismy sie styknac w piatek ale ja nie bardzo moge no i w przyszlym tygodniu mamy to nadrobic:tak:koniecznie:tak: Madzia gratulacje dla Filipka,swietnie ze sie udao:-)
Sewa a co u Ciebie slychowac?
pozdrawiamy

ale cisza!!!!co jest?? nasz watek zaniknal...:( nie bylo mnie tu dlugo bo dopiero podlaczyli mi internet... patrze a tu echo!!!! piszcie mamuski!!!

A o czym tu pisac?? Niecierpliwie oczekujemy wiosny i wyjazdu do Pl... Rodzinka bedzie mogla w koncu poznac nasza ksiezniczke :)

Czesc Madziu (maggda23)! Ty tez tutaj !? Co tam u Was slychac?

Madzia8310 kiedy nas znowu odwiedzicie?

Pozdrawiamy wszystkie mamusie !!

reklama
Własnie trafiłam na ten wątek i sie bardzo ciesze.Nie przeczytałam wszystkiego ale sie postaram.Mam nadzieje ze moge doWas dołaczyc,wprawdzie mama zostane w sierpniu ale razem zawsze raźniej.Pozdrawiam.:-)

Do góry