• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
syla spokojnej podrozy... no chyba ze juz na miejscu jestes :) Odezwij sie czasem :)

izka my bylismy wczoraj u Pani Doktor, zawiezlismy karte szczepien z Polski :) A teraz czekamy na zaproszenie bo Filipowi tez sie szczepienie szykuje :)

gusia260 a jak tam Laura? jak zabki :)

A my po szczepieniach... w srode Nastka dostala trzy zastrzyki...brrrrrr
Od razu dostalismy ulotke co siemoze dziac z dzieckiem po szczeoionce MMR i pilnie ja obserwuje i szczerze wam powiemze licze na to ze nic z tego nie dostanie.

Oh ..juz koniec tych szczepien...na jakis czas :tak:

Ktoras pisala o Sure Start, o jakis zajeciach dla matek i dzieci...
Musze sama sie wybrac, troszke sie znow zakorzenilam. Nowe miejsce, nowi ludzie i tak jakos mi sie nie chce, a wiem ze zaraz z zielenieje od siedzenia w domu i ograniczania sie do spacerkow z mala. Poki co chcemy sie wybrac w nastepny piatek na spiewanie piosenek do lokalnej biblioteki.
Nastka uwielbia chodzic do biblioteki. Bawi sie z innymi dziecmi, szpera w ksiazkach..udaje ze czyta :-D:-D:-D a potem nie chce wyjsc :rofl2:

reklama
mal-gorzatka oj biedacto z Nastulki <przytul> nas niedlugo rowniez czeka szczepienie Brrr :) Juz sie tego obawiam :)
Na mnie tez czas zebym sie wyrwala z domku, bo te spacerki zaczynaja mnie nudzic. Ale ja mieszkam na takim odludziu ze watpie zeby cos tu bylo :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry