Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też miałam ten Katarek i Fride wcześniej. W polskich aptekach w UK powinnaś znaleźć to ustrojstwoA tych aptek jest sporo i możesz kupić z przesyłką. Możesz bo to ustrojstwo tworzy samo bezpieczny ciąg
Myślę nad kupnem autka. Mam prawko, musiałabym tylko wymienić na brytyjskie... w sumie czas i pora ku temu... tylko jakoś się przemóc nie mogę do siedzenia po prawej stronie... Mój małż już mi zapowiedział że dla mnie tylko pełen automat wchodzi w grę w UK, ale i tak jakoś się przemóc nie mogę. Pierwsze kilkadziesiąt godzin będę jeździć jak z kaktusem pod tyłkiem... Najpierw trzeba mieć kasę, bo autko to jedno, a ubezpieczenie i paliwo to drugie
Emilka w nocy miała gorączkę, ale już dzisiaj lepiej. Rano nie wymiotowała, zjadła lekką kanapkę, teraz podziubdziała trochę ziemniaków z gulaszem. Mam nadzieję że jutro już z nią gdzieś wyjdę bo póki co im odwala w domu... Kaja dzisiaj mi też została w domu bo rzekomo jej się w głowie kręciło... nie wiem ile w tym prawdy ale że piątek, Emi w domu to jakoś mi się nie chciało z nią polemizować na ten temat.Ale wczoraj wiało okrutnie więc mogło ją gdzieś przewiać jak wychodzili na dwór.
Czy tylko u mnie taka do nie powiem czego pogoda że najchętniej nie ruszać się z ciepłego wyrka? Usypiam na siedząco... zimno, pada, wieje (choć nie tak jak w czwartek) i szaro na dworze... ja chcę już lato
Nicola? Ładne imię![]()