Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet jogurty juz nie pomogły ani woda nic!!!!!!!!!!!!!!!!! a to wszystko przez to z na kolacyjke zjadłam bułeczkę z pomidorkiem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............. cebulką ta cebulka to mi dała popalic

poniewaz on jest na okresie probnym przez agencje jak pisalam na dniach mial juz nalezec pod lotnisko i teraz nie wiem jkak to bedzie
no szok!

i to jest najzupelniej normalne i bardzo wazne jest w tym ciezkim czasie dla kobiety aby partner byl blisko i znosil wszystko dzielnie
mowie z doswiadczenia roznych osob nie tylko ze swojego
, tak sie czeka na dzidzidzie i czeka a pozniej czlowiek taki zmeczony nie wyspany i smutny, wlasniwie smutek miesza sie z radoscia i tak dziwie jest wiec powiedzcie taszym facetom ze musza wam okazywac milosc 4 razy bardziej jak normalnie
, wiekszosc z nas nie ma pod rekom 4 babci i dziadkow i siustr i calej bliskiej rodziny i czujemy sie tacy samotni
, mam nadzieje zenikogo nie przestraszylam, bo ogolnie jest spoko zaraz po porodzie
:sick:

.Wiem jestem samolubna,ale ciagle cos nowego na drodze napotykam:-(.Chyba pojade sama tak mi sie wydaje.ale strasznie bede za nim tesknic i miesiaca napewno nie wytrzymam
.
.Nalgorsze byla to ze pod koniec,strasznych skorczy lydek dostawalam w nocy i normalnie budzilam sie z bolu.
.Znasz moze ten numer telefonu czy moze lepiej aby poszla do job centre plus
.W sumie powiedzialam jej ze najlepiej sie dowiedziec w job centre,ale chciala sie troche popytac i dowiedziec.
.Pisz jak urodzisz jak porod przeszlas.Ja w sumie juz od dluzszego czasu biore sie za pisanie i jakos zebrac sie nie moge
.
:-(