Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
Maxim-hhmmmm cos juz slyszalam na ten temat ale dokladnie co to jest i jak sie to robi to nie wiem????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec wole byc juz w kolejce. oh mam troche tego zalatwiania.

;-) Mam nadzieje ze Mi tez nie zrobia - bo i tak w ostatnich dniach co zjem to odrazu siedze na krzeselku (wc
) wiec nie ma takiej potrzeby...Napisz porodzik jeszcze raz jak znajdziesz chwileczke.

a myslalam ze Mnie to ominie. niestety...Blanka wielka kopie Ojca po plecach w nocy az sie budzi he he wyobrazacie Sobie a On do Niej mowi jeszcze raz a zobaczysz a Ona dalej kop kop...slodkie co
osmialam sie wczoraj jak tak sioe draznili. Niunia Twoja jest taka slodziutka no poprostu do schrupania.Juz nawet potrafi cos narysowac ...a Moja nawet nie placze tylko potrafi sie ruszac he he
. Mozesz poczuc jak to jest miec dwojke maluchow
tez bym sie pewnie niezle spocila...jeszcze tym bardziej to nie Twoje dziecko wiec jakby sie cos stalo to by wszystko bylo ze to Twoja wina...
:dull:Trzeba miec oczy na okolo glowy. Jawiem co to znaczy tez kiedys tez taka sytuacje mialam jak pilnowalam u Babci, Wujka Synkow to jeden Mi wypadl z wozka
:dull
ja mam nadzieje ze juz w sobote bede na porodowce....
jak dla mnie to jest opowiadanie jaka ma super mamusie 
ja mialam odwroteie cala ciaze sie modlilam zeby tylko donosic do terminu i urodzilam w 1 godzine 38 tygodnia, na styk 

Zglaszam sie - bardzo chcialabym dolaczyc jesli nie macie nic przeciwko.buziaczek ja zbiore liste i napisze do administratora bb z nikami lasek,ona zrobi dostep i gotowe,jak odpisze ze zrobione to juz mozecie wchodzic do Albumu rodzinnego na glownej stronie
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/
Dziekujze ze pytac Natalcia ok,ale wciaz traci jakos rownowage dzis,moze zmeczona???

..(bylam na etapie uczenia sie chodzenia stabilnego,wchodzenia wszedzie-pelno Mnie bylo
) i Mama moja zauwazyla ze sie wlasnie tak kiwam wstaje i upadam 
- myslala ze pewnie tak sie ucze i dlatego upadam bo nie potrafie jeszcze dokladnie stabilnie ustac 
ale co sie okazalo potem
ze Ja bylam na tyle sprytna i szybka oraz spragniona wrazen
ze weszlam na stoleczek w kuchni i wzielam Sobie z szafki -listek rutinoscorbinu
:dull:
(myslalam ze to sa cukierki)polknelam cale opakowanie..i tak sie ta cala historia zakonczyla wizyta w szpitalu
:sick:
na plukaniu zoladka. Na szczescie udalo sie Mnie uratowac
porzed powazniejszym dzialaniem-naduzycia.;-)
.chyba godzine spedzilam czytajac wszystko:dull:
.Mam jeszcze problem z praca,niewiem jak to zoorganizowac,bo po powrocie z Polski chce isc na part time i niewiem co z wakacjami ile mi przyznaja,normalnie metlik wam robie,ale ja mam tak caly czas
.
,chce jechac w sierpniu,ale wszystko jest przeciw,a pozniej moge jechac dopiero w pazdzierniku i nie chce tak dlugo czekac w dodatku pogoda w Polsce bedzie do dupy.
,a wlasciwie dwa

.