• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hihihi podoba mi sie tempo postow:-D

Martusia garatulacjie,super super,ale ona jeste urocza,usmieszke ma taki uwodzicielski,sliczny rysunek,sprytna

Maya swietnie wstajemy ,raczkujemy do chodzenia juz malo zostalo,podgladamy inne dzieci i wlasnie sie zastanawiamy kiedy nasze tak urosna,tez czasmi sobie mysle gdzie ten moja maly kwiatuszke,ale teraz jest fantastyczna i n ie m oge sie napatrzyc jak rosnie i sie rozwija

justyna ale slodziak z synka,chyba spokojne dziecko co?

Maggusia to trzmam kciuki aby w koncu zatrudnili go na stale,a mieszkano jak mowisz powoli soebie wyremontujecie i bedzie super

Pinka moze rosnie brzuszek i dlatego wydaje ci sie ze twardnieje,ale masz juz skorcze Bratox Hiks,czy jak to sie tam pisze

Olis milego popoludnia,fajnie ze pupa sie goi,musialas isc do lekarza aby dostac antybiotyk w krem?

Gosiaczek tez nie chcialam gazu,ja wogole skorcze mialam silne i z tego wszystkiego zwymiotowalam,wrr.....a jka samopoczucie,posciel juz przyszla,a wozek???

a m y juz po spacerze,malych zakupach,kupilam dziuni stroj kapielowy,panczo na plarze ,bedzie z niej mala biedronka,kremy przeciw owadom oraz syropek polecali mi go w Boots nazywa sie sanatogen baby mozna go podawac juz od miesiaca,mulititaminy czyli :A,C,D,E,B1,B2,,B6,

WOGOLE TO SIE NAJADLAM STRACHU......przed wyjsciem,ubiaralam Gorgowi buty,w domu maja bardzo waski korytarza z trzema schodami na polpietro,Natalka chciala zejsc,ae nie tak ja zawsez tylem tylko cos jej sie poplatalo i chial zejsc normalnie jak my,ja oczywiscie wielki oczy zrobilam i w ostatniom momencie ja zlapalam,oczywiscie nie obylo sie bez placzu jednogo z nich,lapiac Natusie uderzulam Georga,ktory bylm na moich kolanch o kant baustardy,goz urosl w momencie,wiec szybka akcja kuchnia,oklady z lody,krem na stuczenia,ufff spocilam sie z nerwow jak swinka,ale nic powaznego sie nie stao tylko gozior z malym krwiakiem,teraz mi bedzie gluio przed mama G.
A Natalak dzie wogole caly dzien chodzi i sie przewraca coz jakby z rownowaga miala nie tak,hmmm....dobrze ze kupilam plastry i spraj do odkarzania ran

reklama
Maja33- ale zdolna masz coreczke, moj Adrian tez zdolniacha...w psoceniu, he he . Sliczna ksiezniczka!!!!! Moze zostanie artystka :-)

Pinka25- oj kochana, brzuszek to bedzie Ci teraz coraz czesciej twardnial. Mi to strasznie przeszkadzalo, zwlaszcza w nocy, bo nie moglam spac. Kiedys wybralam sie na dluga przejazdzke samochodem, to musialam lezec w aucie, tak mnie brzuch bolal. To znak ze juz blizej jak dalej do porodu, macica sie juz tak nie rozciaga, malo miejsca i przygotowywuje sie do skorczy i porodu. Badz dzielna !!!:-)

maxin 78- tak te skurcze braxtona hicksa to ja mam od piątego miesiaca ciazy niestety :no: na poczatku to sie wystraszyłam ale połozna powiedziała spokojnie jeszcze nie rodzimy hi hi hi tak raz były raz ich nie było i tak jest do tej pory:sick:to mój 33 tydzien i 5dzień ciaży moze urodze szybiej bo kazdy mi mówi ze zgubie tego dzieciaka kiedys tak biegam:confused2::confused2: w sumie to ja juz bym chciała urodzic w 37 tyg ale zobaczymy jak to bedzie....
maja33 -ja tu widze ze masz niezłą artystke w domu oby tak dalej............słodziutka
justyna w.-no własnie ja mam to samo czasami to mnie tak brzuch boli ze nie moge spac a skurcze to mnie łapią jak ide np. do miasta na zakupki i wtedy tez mni twardnieje ten brzusio okrpone uczucie...........
a juz nie wspomnie o muszęto podkreslic PRZECUDOWNEJ ZGADZE -która doprowadza mnie doszalenstwa i ciągle wcinam nabiał w różnej postaci bo to mi pomaga
my to kobiety mamy przesrane ale co tam dala takich istotek warto a faceci powinni nam pozazdroscic takich zdolnosci rozrodczych..................

!!!powiadomienie!!!

LASKI ,KTORE CHCIALY BY MIEC DOSTEP DO WATKU ZAMKNIETEGO,PROSZE WPISZCIE SIE NA LISTE;-)
napisze wtedy do admina i bedziecie mogly wklejac tam foteczki,
mamy tam juz pare podtematow:
fotki
ploteczki,
komentarze do fotek
informator

znajduje sie on w ALBUM RODZINNY
MAMY UK
Zostal zalozony po to aby krepujace tematy swobodnie mogly byc napisane ,oraz foteczki przegladane,czasmi lepiej sie zabezpieczac;-):tak:
oczywiscie wczesnije skonsultujemy sie z starymi forumowiczami czy sie zgadzaja,mam nadzieje,ze rozumiecie.Po co kazdy ma podczytywac z ukrycia nasze rozmowy,ktore sa dla nas bardzo instotne,czasmi intymne.Niektore z nas znaja sie juz kupe czasu,a jak wiemy mamy duzo cichych podgladaczy(oczywiscie to mile,ze nas tyle osob czyta i czasmi moze nie chca sie udzielac bo myslia,ze z nas taka klitka mamusiek z uk)czasami chcemy pokazac foteczki,ktore nie musi ogladac caly swiat.
Mysle,ze nie zabrzmial moj post jakos niemilo i nie pomyslicie o mnie zle,nikogo nie chcialam urazic​

LISTA:
*
*
*
*
*

kobietki powiedzcie mi jedno bo przecież bynajmnie ja rzez cała ciąze nie miałam kontaktu z ginekologiem a chciałabym wiedziec ile moje dziecko waży i jaka jest duza czy połozna jest wstanie mi to powiedziec? czy wy tez miałycie cos takiego?

Justyna W-sliczny ten twoj maluch:tak:
Maja33-faktycznie artystka a do tego jaka urocza:-)
Pinka25-lewatywe przywiozlam sobie z PL sa do kupienia w aptece.Mam zamiar ja zrobic przed samym wyjsciem do szpitala bo slyszalam ze czasem lubi przyspieszac cala akcje porodowa.
Maximtak juz wszystko mamy:tak:tylko czekac na dzidzie no jeszcze na wozek czekamy ale dzieki Maja1980 bede miala taki jaki chce bo ona kupila go w PL.
A jak Natalcia??jest slicznym dzieckiem:tak:mam ja na zdjeciu i wszyscy sie pytali co to za slicznotka:-)

A mnie dzis kurcze ciagle brzuch boli:sick:teraz to w zasadzie zoladek.Wlasnie wstalam bo odsypialam nieprzespana nocke.ciekawe co ja znowu w nocy bede robic??

jedynie na oko,ale razcej tutaj takich pomiarow nie robia,chyba ze bardzo naciskasz,u nas w pl bardzo czesto robia Usg,bo sa cwani i trzeba za nie placica przeciez to takie niezdrowe i stresowe dla maluszka.

Dziewczyny !!!!!!!!!
Mojego Adriana wlasnie wysypalo na pleckach i tulowiu, ma czerwone plamki jak przy rozyczce albo rumieniu. Ta goraczka to chyba jednak byla trzydniowka !!!!!!!! Wysypalo go w ciagu godziny!!!!

reklama
ooo justyna no to pewnie trzydniowka,wiec jutro powinno byc juz lepiej

gosiaczek,wkrecila bys sie w scrapki to czas by ci szybko zlecial,a mogla byc sobie zrobic fajny album dla dzidzusia puki jeszcze siedzi w brzuszku,a ty masz czas.Dzieki ,milo slyszec ze mam taka slicznotke i nie tylko ja to widze,zreszta dla kazdego rodzica dziecko jeste piekne;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry