reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

A ja trochę poszperałam po sklepach fundacyjnych z uzywaną odzieżą - i - znalazłam cudeńko. Śliczny komplet (body, spodenki a'la śpioszki i kurteczko - sweterek ) Emile-et-Rose Emile-et-Rose - Home
Nowiutkie - jeszcze z metką, na wieszaczku - później zrobię zdjęcie i wstawię. Zapłaciłam 3 funty ;-)
Cieszę sie jak małe dziecko :-D:-D:-D

reklama
kardamon popieram, nie ma to jak wlasnorecznie wydziergane z miloscia przez mame :-D asia zazdroszcze zamilowania do szydelkowania. Moja mama pomimo tego ze bardzo w tej kwestii uzdolniona to jakos nie potrafila mi tego przekazac a teraz to nie mam po prostu cierpliwosci do takich rzeczy :zawstydzona/y::-(
ewelinak jesli tak sie z tego zakupu cieszysz to az nie moge sie zdjecia doczekac zeby zobaczyc to cudenko :-D

Witam ;)
Jestem październikówką 2010 ;))

Pozbywam się całej góry ciuszków po synku (wszystkie ze stanów, większości nie zdążyłam ani razu ubrać...)
oraz odzieży ciążowej.
Zapraszam serdecznie na moje aukcje allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Co chwilę dodaję nowe rzeczy, więc proszę co jakiś czas sprawdzać.
Zdrowych dzieciaczków i lekkiego porodu życzę, Pozdrawiam ;)

Ja sie upisalam i mi sie komp zawiesil :/
W kazdym razie chodzilo o to ze dzisiaj dziewczynki z jednej klasy w szkole zrobily mi mega niespodzianke. Ide na L4 wiec juz nie bede miala z nimi lekcji do konca roku szkolnego wiec postanowily zrobic prezent dla "Pani i Dzidziusia" a ja w szoku. dziewczynki byly wczoraj na wycieczce w Zakopanem i kupily prezent. Az mi glupio bylo ale one byly takie szczesliwe z tego ze juz sama nie wiedzialam co robic. Tak mi sie cieplutko zrobilo na serduchu ze ze o mnie pomyslaly i cos takiego wymyslily...
ponizej zdjecie prezentu :)
DSC00057.jpg

Mononoke - super gest! mimo wszystko, fajnie być nauczycielem :) (szczególnie w takich chwilach, na zakończenie roku szk. i 14października ;-))

reklama
Ja sie upisalam i mi sie komp zawiesil :/
W kazdym razie chodzilo o to ze dzisiaj dziewczynki z jednej klasy w szkole zrobily mi mega niespodzianke. Ide na L4 wiec juz nie bede miala z nimi lekcji do konca roku szkolnego wiec postanowily zrobic prezent dla "Pani i Dzidziusia" a ja w szoku. dziewczynki byly wczoraj na wycieczce w Zakopanem i kupily prezent. Az mi glupio bylo ale one byly takie szczesliwe z tego ze juz sama nie wiedzialam co robic. Tak mi sie cieplutko zrobilo na serduchu ze ze o mnie pomyslaly i cos takiego wymyslily...
ponizej zdjecie prezentu :)

bambosze są kapialne !

Do góry