reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hej :) MisiaMonisia kochana teraz to juz tylko lepiej bedzie zobaczysz :)

Ja w ogole nie moge spac...spie pol snem budze sie co godzine dramat..
A jak u was z humorami?Ja ostatnio jakas przybita niewiadomo czemu..wszystko mnie przygnebia

hej hej :)

Patrycja - no moim zdaniem dzidziuś jest jeszcze dużo za malutki, żeby go było widać przez powłoki brzuszne...nie miałby siły tak się...hmmm wyprężyć??? takie wybrzuszenia na brzuszku to duuużo później...na początku jak już będziesz czuła ruchy maleństwa to tylko takie drżenia na skórze będą widoczne a dopiero za jakiś czas będzie widać większe wybrzuszenia i "deformację" brzucha :-)...to bedzie fajne...pamietam jak nagrywałam swój "tańczący" brzuchol w pierwszej ciąży :-D

U mnie powoli, po staremu, cycki tylko trochę bardziej bolą....idę na śniadanko...buziaki laski!!!!

dziewczyny życzę Wam wszystkim miłego dnia bez nieprzyjemnych niespodzianek!:)

a co do czasu ciąży, mi zaczął szybciej lecieć jak już mogłam wstać z łóżka i po krwiaku nie było śladu. wtedy zaczęły się spacery po sklepach z wózkami, ubrankami itp. w pon mam wizytę i prawdopodobnie już usg połówkowe, sama nie wiem kiedy to zleciało :)

3majcie się dzielnie Wy i Wasze maluchy w brzuszkach :)

dzień dobry!!!!!!

Patrycja podpisuje się pod postem rurki....jeszcze trochę czasu zostało...a ta kuleczka to nie wiem co to może być!!!!
ja nie dosyć,że nie miałam od rana prawie wcale objawów to te co miałam już mi przeszły...zostało mi trochę "na"popoludniu

Misia trzymam kciuki...teraz będzie już tylko ok!!!!

mam taką ochotę na gofry:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: a nie mogę!!!!!takiego such
ego bym zjadła

miłego dnia

Witajcie:) Patrycja no ja sceptycznie podchodzę do ruchów na tym etapie ciąży. Zawsze byłam bardzo szczupła, w pierwszych dwóch ciązach miałam dużą niedowage, a ruchy poczulam z Zonia po 20 tc, a z Tosia delikatne w 15 Ale wtedy wiedziałam już jak odróżnić ruchy robaczkowe od ruchów robaczki a wierzcie mi że jedne i drugie dają na początku podobne odczucia. Cierpliwości, niebawem będziemy się śmiały z harcow maluchów w brzuszkach.
Rurka h mnie oprócz cyckow większych ciut też po staremu:-) wczoraj zaczęliśmy z m kolejny kurs tańca;-)
Agulqa super że się odezwałaś i dałaś nam otuche, krwiaki potrafią napsuc krwi kobiecie, też to przeżywałam w drugiej ciąży. Myślę zo to świetna rzecz takie miedzyforumowe wsparcie:-)

Dzień dobry, Dziewczyny!
Heven
, gofry miałam we wtorek na obiad - wyszły pyszne, chrupiące. Mniami! :)
Śmiem twierdzić, że mdłości mnie opuszczają. Są jedynie, gdy nie jem zbyt długo. Uff. Ale za to budzę się na siusiu w nocy.
Dziewczyny, ale dużo przeszłyście... Mam nadzieję, że już będzie dobrze. :*

Rurka no nie ma szans na widoczność dzidzi przez brzuch, można zobaczyć macice jak urosła ponad kość łonowa. Ale dzidzia za malutka, zwłaszcza że dopiero wyksztalcily się zalążki rączek i nóżek.

reklama
Patrycja już wiem co to za kuleczka, to pecherzyk powietrza w brzuchu, ja mam regularnie taki guz, twarda gula, czasem na wysokości pępka czasem jelit a czasem koło żołądka. Dzidzia dopiero w 20 tc sięga pępuszka w pierwszej ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry