reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczynki :-)
Ja już po wizycie , serduszko bjie , dzidzius ma 22 mm :-)
Dostałam duphaston co prawda w mniejszej dawce bo ginka mi powiedziała , że te migreny mogą byc od luteiny . Hormony wariują i dlatego. I ciesnienie mam troszke za niskie 52/90 a tak to wszystko ok :-). Najważniejsze , ze dzidziuś zdrowy :-). Kolejna wizyta 28.09 i wtedy zbadamy dzidzie od A do Z czyli badanie genetyczne.
Ulżyło mi , że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i życzę miłego dzionka :-).

karola gratulacje udanej wizyty
z@t - u mnie w pierwszej ciąży w karcie ciąży miałam termin porodu z USG i adnotacja że cykl nieregularny. W drugiej ciąży miałam normalny cykl więc termin z @ i obok z USG (2 dni różnicy). Teraz jeszcze nie mam karty ale bedzie pewnie tak jak z Zuzi,a - termin z USG... bo z miesiączki wychodziłby 22 luty! więc miesiąc różnicy :-D

Hej dziewczynki :-)
Ja już po wizycie , serduszko bjie , dzidzius ma 22 mm :-)
Dostałam duphaston co prawda w mniejszej dawce bo ginka mi powiedziała , że te migreny mogą byc od luteiny . Hormony wariują i dlatego. I ciesnienie mam troszke za niskie 52/90 a tak to wszystko ok :-). Najważniejsze , ze dzidziuś zdrowy :-). Kolejna wizyta 28.09 i wtedy zbadamy dzidzie od A do Z czyli badanie genetyczne.
Ulżyło mi , że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki za kolejne wizyty i życzę miłego dzionka :-).
Super wiesci!!! :-)

Ja w ciazy tez mialam 2 terminy bobo bylo starsze o 5 dni i urodzilo sie w terminie z USG :-)

Ale mnie dzisiaj w krzyzu boli :baffled:

Hej dziewczynki dziękuję za miłe słowa :-). Naprawdę super się czyta :-) . Mi też z usg wychodzi termin na 14 a z miesiączki na 16 wiec ze miałam miesiączkę regularnie to ginka postanowiła zostać przy terminie z miesiączki . Tak naprawdę to najważniejsze , żeby nasze bąbelki były zdrowe a czy urodzimy tydzień przed czy po to przy 9 misiacach to będzie pikuś :-)

reklama
Karola super wieści...cieszę się bardzo
Patrycja mam nadzieję,że nas nie zostawisz;-);-);-);-);-);-)

moj termin wg.OM mam na 10 marca a z USG na 14 marca..w poprzedniej ciązy termin miałam na 9 maja a urodziłam 23 kwietnia:-):-)
smażyłam dzisiaj naleśniki...ale śmierdzi w całej chalupie....bleee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry