reklama

Marcowe mamy 2015

Zgadzam się z z@t. Ja jestem bardzo szczupła i jak miałam wzdęcia albo jakieś bulgotanie w brzuchu to zawsze gdzieś taka kulka mi się robiła :)
Dzidzie to pewnie poczujemy w połowie ciąży dopiero :)

reklama
Cześć!

U mnie mdłości są tylko rano. Ale odpukać po odbyciu rytuału wstawania (woda, krakersik itd), który nadal jest trochę przydługi, wszystko się stabilizuje i od zeszłego wtorku nie byłam na spotkaniu z wc :-D Dziś trochę rano było gorzej, ale już po śniadaniu ok ;) Gdybym się w ciągu dnia za bardzo przegłodziła to też mi niedobrze, ale szybko przechodzi. Apetyt dzidzia na pewno będzie mieć po tatusiu :tak:

A jak u was z humorami?Ja ostatnio jakas przybita niewiadomo czemu..wszystko mnie przygnebia
Ja raz jestem mega pozytywnie nastawiona, a za chwile mam prawie depresje albo mega focha (zwykle to drugie). :) Polozna mi powiedziala, ze to nadal norma. Tyle, ze irytujace i dla mnie i dla otoczenia. Zwlaszcza w pracy gdzie i tak mam wystarczajaco na pienku z szefowa, bo zawsze bylam pyskata i ambitna i niestety nie dam sobie w kasze dmuchac... Ale jakos nigdy nie wniosla na mnie skargi wyzej. ;)

Hej dziewczyny.
Dzisiaj powiedziałam szefostwu w pracy. Reakcja bardzo pozytywna, a jeszcze szerszy uśmiech był, jak powiedziałam, że póki co na żadne zwolnienie się nie wybieram;-)
Mam dzisiaj mega dobry humor, czego i wam kochane bardzo życzę.

Ja pewnie wstaję z was najwcześniej, bo 5:50... Nie ma zmiłuj, do pracy wstać trzeba. Ale cieszę się, że nie doświadczam porannych mdłości ani nic takiego.

reklama
Patrycja a przesunął Ci się termin tak murowanie? W karcie ciąży, papierach itd? Pytam, bo moja pierwsza córcia była zawsze od 8 tc starsza o 2-3 tygodnie, termin wg om był 8 luty a usg zawsze 16-20 stycznia. Urodziłam sama w 38 tc wg om, ale Zosia już w. 37 tv wazyla wg usg 4100 kg. Terminu mi jednak oficjalnie nigdy nie zmieniono, sugerowano się om i stwierdzono makrosomie płodu ostatecznie. Jestem ciekawa jak to u Ciebie wygląda oficjalnie, bo z tego co wiem lekarze sugerują się zwłaszcza om ale wiadomo że te cykle różnie wyglądają np u Rurki, to co wtedy z terminem porodu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry