• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

Myślałam jeszcze wczoraj, że mi już zaczynają przechodzić mdłości, ale dzisiaj rano znowu mnie dopadła porcelana i teraz co najgorsze tez mi co chwilę niedobrze... :angry:

reklama
Rilla, Żgutek, dobrze, że już wszystko ok. Życzę, żeby takie sytuacje już się nie powtórzyły.

Ja też łykam kwas foliowy. Wit. D mam w normie, bo wcześniej, przy innej okazji sprawdzałam, a też lekarz mi mówił o tym, że nie można przesadzać z witaminami, bo faktycznie dzieci się rodzą wielkie. Przyjdzie czas i na witaminy.

Biorę luteinę 2 razy dziennie wg zaleceń lekarza. I tyle jeśli chodzi o leki.

No i spałabym caaaaaaaaaały dzień;-)

Agaawa jak radzisz sobie z katarem ? Ja od dwóch dni mam ciągle nos zatkany, pobolewa mnie też głowa i zaczynam się martwić czy nie bierze mnie przeziębienie :(
Macie jakieś sprawdzone i bezpieczne sposoby na pozbycie się tych dolegliwości ? Po leki nie chcę za bardzo sięgać.

reklama
Ja narazie zażywam femion 1 w femibion 2 bedzie witamina D magnez i kwasy DHA więc narazie Pani doktor powiedziała, że to co w 1 to dziecku wystarczy :)
Do mnie też mdłości wróciły...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry