• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

hej,
jeden dzień Mnie nie było i już tyle postów że nie doczytam :-(:-(
Ktoś założył drugi wątek marcówki 2015 i już nie wiem gdzie pisać chyba jakiś ogólny chaos zapanował i nie ład na wątku
zgubiłam się

reklama
Co do ubrań to ja i tak mam większe także narazie nie odczuwam żeby mi miejsca brakowało ;)
Z jednej strony cieszę się,że czas kiedy będę miała większy brzuszek przypada na zimę a nie lato bo bym się chyba umęczyła ;)

Dobra nie uwierzycie...Anulka_marcowa jesteś na liście !!!:))) I wszystkie inne które pisały do mnie prywatnie i publicznie też są już. JEst nas 37 ale myślę że to nie koniec:)

Patrycja jestem tu od 2009 tyle że zapomniałam hasła do poprzedniego konta ale byłam antar:) Nigdy nie moderowałam nic, myślę że mogę spróbować, co dwie głowy to nie jedna. PAtrycja jak najbardziej jestem za Tobą!!!Często się udzielasz, dużo piszesz:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mali 85 na naszym forum marzec 2015 jest wątek lista marcóweczek- i tam dziewczyny się wpisują, tzn termin porodu, imię i dla śmiałych miejsce zamieszkania i liczbę dzieci;-)możesz mi też napisać PW- jak wolisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry