• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziewczyny jest wyprzedaż w sklepie internetowym ( nie pamietam jakim Ale ja wpisałam w Google szorty ciążowe i wyskoczył mi outlet) piękne ciuszki za grosze. Polecam Wam kupować spodnie z tym długim pasem na ccały brzuch bo ten krótki potrafi odcierac.
Ja mam teraz masę prania bo w poniedziałek na dwa tygodnie wyjeżdżamy z dziecmi do Austrii. Chcemy zaliczyć spa dla dzieci, testowane przez moją siostrę z jej niemowlakiem, zoo, oczywiście wyprzedaże w primarku..ah nie mogę się doczekać:-D

Ale spoko będzie internet więc... Ojej dziękuję, nigdy nie byłam gospodarzem klasowym ani liderem a Wy wybieracie nas na moderatorów. To bardzo bardzo miłe!:-)

Z@t w primarku slabizna jak dls mnie w tym roku z wyprzedazami..dla naszych maluchow nic nie przecenione a ciuchy jak dla mnie nie powalaja :p

Tez jestem za z@t I patrycja na modki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry