• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
U nas w Primarku tez raczej nie ma nic fajnego na wyprzedaży. Zresztą wyprzedaże fajniejsze są w tych drozszych sklepach jak mizna cos lepszego upoliwac w primarkowej cenie. :) bylam wczoraj w h&m w Łodzi ale nic ciekawego nie upatrzylam.

Dla dzidzia jeszcze nic nie kupilam. Poluje na lezaczek ale jak nikt nie będzie sprzedawal nic przyzwoitego to kupię nowy. W koncu coś może ze miec nowego a nie wszystko po starszym bracie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :tak::tak:
Z@t Patrycja----> będzie Nam bardzo miło mieć Takie moderatorki:-):-)
Ja ostatnio przymierzałam spodnie w H&M ale jeszcze mam za mały brzuszek do Nich..i ciut mi spadały:-D
Spróbuje narazie obchodzić w getrach i leginsach;-)
Dla dzidzia jeszcze nic nie kupuje..narazie czekamy:tak:

Micela to mnie nie pocieszyłaś. Dziewczynki idą do nowego przedszkola i myślałam że je obkupię w jakieś jesienno zimowe ciuszki. I muszę znaleźć fajną pościel bo Tosia w maluchach będzie pewnie czasem leżakować.

Witam dziewczyny ;-)
U nas 9:20 a synus dopiero co wstal :szok: ide sie ogarnac i synka i potem zagladne tutaj ;-)

No to jak juz dziewczyny wybralyscie dziewczyny na moderatorki to teraz niech jedna z was napisze wiadomosc prywatna z waszymi nickami do adminki aniaslu ;-)

Właśnie umiwilam sobie pierwszy oficjalne usg w UK. Na 2ego września. Chyba bym umarla jakbym tyle czekala.

Moj syn wczoraj przyszedł do mnie i zapytal czy rosnie mi brzuch. Powiedzialam ze no chyba tak a on tylko stwierdzil ze mam dziecko w srodku. Nie kontynuował rozmowy jakby juz wszystko wiedzial. Bylam w szoku.

W sprawie moderatorek - Iman, z całym szacunkiem, ale jesteś chyba pierwszy dzień, więc to chyba troszkę za mały staż jak na moderowanie

Czytałam wiadomość na forum aniaslu administratorki i nie było tam nic napisane o stażu na forum. Zgłosiłam swoją kandydaturę ponieważ na dwóch innych forach byłam też moderatorką dlatego pomyślałam,że i tu mogę pomóc.

Ale skoro mnie nie chcecie to nie będę się narzucać :-(

Dziewczyny przeczytałam na forum przyszłych mam z lutego, że jest możliwość zapisania się na bezpłatne warszaty Mamo to ja dla kobiet w ciąży :) dużo miast Polski do wyboru. Ja już zapisałam się na spotkanie w Warszawie :)

reklama
Ja w sukienki też wchodzę, szczególnie w te o kształcie litery A. Jedynie spodni żadnych nie mogłam już założyć. Dlatego kupiłam sobie w H&M te z pasem na cały brzuszek. Pas jest dość luźny na samej górze (powyżej talii) ale to dlatego, że tylko na dole brzucho mi urósł :) jeszcze miesiąc i będą dobre. Muszę poszukać tego outletu na google :)
Patrycja zaraz szukam tych warsztatów :)
A ja od dzisiaj sama w domu, narzeczony sobie samotną wyprawę w góry zrobił. Wraca w poniedziałek. A ja się martwię oczywiście. Wspinaczkę uwielbiam ale na ściankach, a nie łażenie po pasmach górskich.... no ale co zrobić, jak facet taką ma pasję :-(

Miłego dnia dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry