Kropelka naprawde fajne te spodnie jedne i drugie
Patrycja ja mam to samo ze spodniami, sukienki spodniczki dają rade ale moje dżinsy to już odpadają zwłaszcza wieczorem. Dobrze, że napisałaś o tym kremie Bielendy poszukam go bo też mam problemy smarowałam się malutko benzacne ale trochę strach
Seapulp J he He urocze matka wariatka. Bardzo dobrze, że bijesz rekordy postów fajnie się je czyta w ogóle jak większość naszych wpisów. Ja muszę codziennie zapisać na której stronie byłam żeby ogarnąć co kto napisał
Heven ja tam trochę pochlipuje ale jeszcze nie mam takich mocnych napadów ryku, dzisiaj miałam bo nie byłam w stanie zapanować nad zasypianiem jak byliśmy u babci mojego męża normalnie powieki mi opadały walczyłam ze sobą a mąż widzę już, taki wiecie strofujący wzrok i zwracanie uwagi aż wstałam popłakałam się i w końcu położyłam się obok i pospałam chwilę Babcia właśnie pochwaliła że dobrze, że sobie pospałam. Też tak macie taką nieopanowaną chęć snu?
Salomii każda z nas się panicznie boi a później wszystkie piszemy same pozytywne relacje z wizyt i tego się trzymajmy, że będzie wszystko dobrze i nie ma innej opcji
Ja idę drugi raz na tą przezierność w poniedziałek bo jak Wam pisałam w moim przypadku jak robiłam to badanie po 11 tygodniu było za wcześnie
Iman 85 przezierność karkową itp. robi się tak jak piszesz między 11 a 14 tygodniem i to jest jedno z badań genetycznych ale są bardziej rozwinięte badania, badania prenatalne gdzie np. robią Ci amniopunkcję itp.
Anulka marcowa to klimat muzyczny podobny ja jeszcze uwielbiam Rammsteina, chociaż lubię też taką muzykę Latino i mam fioła na punkcie filmów i muzyki tanecznej