reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
chyba tylko ja jeszcze nie znam terminu prenatalnych :(.. w środę idę to będzie już 11tc może przycisnę doktorka i coś mi powie... a prenatalne to pewnie za jakieś 3 tyg mi umówi...hmm...

a co do zakupów to nic przed połówkowym USG nie kupię... chociaż korci bardzo zwłaszcza jak po sklepach chodzę żeby Zuz coś kupić i świecą mi po oczach takie malutkie cudeńka... :happy2:

Hej Hej:) Nie myślcie, że tu nie zaglądam:) Jestem bardzo zawalona robotą i tylko sobie podczytuję, ale chciałam się z Wami podzielić tym, że dziś mam pierwsze USG. Nie wiem jak Wy to zniosłyście, ale ja się boję tak samo jak i cieszę. W końcu ktoś potwierdzi, że ktoś tam u mnie mieszka i sprawdzi, czy wszystko jest w porządku. Stres jak nie wiem co:)

Cześć, Dziewczyny!
Ja od rana szaleję, zmajstrowałam pyszną sałatkę, budzę się wcześnie na siusiu i już nie zasypiam. Brzuszek się zaokrągla, jak zrobię zdjęcie, to Wam pokażę. :)
kordosia, baw się dobrze na weselu! :)
Ja mam wizytę u gin. w środę. O mamo, to już minął miesiąc od poprzedniej... Bobo się rozpycha i kiszki się przesuwają, wczoraj wieczorem aż mnie łaskotało w brzuchu :d
Życzę Wam miłego dnia, u mnie słonko i ciepło, więc pewnie zaliczymy spacerek. :)

Xenian, przynajmniej zobaczysz konkretne dziecko już, a nie kropkę czy przecinek ;-)

ja genetyczne usg mam 29.08. i już drżę, bo objawów nie mam praktycznie żadnych. niby brzuch większy, ale to kwestia spożywcza, bo jestem od tygodnia na wczasach w hotelu gołębiewskim, a tu jedzenie jest po prostu idealne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. wizyte mam 26.08, ale bez usg. ale mooooże doplerem serducha chociaz dadzą posłuchać.

Hej dziewczyny! Mily dzień choć katar nadal dokucza :) mam ochotę na sałatkę, taką zwykłą jarzynową z majonezem... Niech moja mama mi zrobi!! Jej jest najlepsza :)
sealpup połóż się, weź książkę lub włącz jakąś muzykę, zrelaksuj się i odpoczywaj... Nie denerwuj się bo tylko dzidzia się smuci :)
anulka marcowa, taaaak mam też 4 go wizytę ale na tą przezierność muszę się umówić. To będzie 12 tc więc czas najwyższy :) może w okolicach wizyty od razu umówię się...
dziewczyny super pomysły na przetwory, paprykę koniecznie zrobię! :) A powidła już usmażone, mamy śliwę na działce wiec nalewka śliwkowa, dżem, powidła i winko będzie :)
milego dnia dziewczyny i zdrówka dla nas :)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :-)

Natalia ja chodziłam do Wojtynka......wykrył u mnie polipa na macicy........miałam mieć robiona histeroskopie........tydzień przed umówionym zabiegiem kazał mi się wstawić jeszcze na usg w celu sprawdzenia tego polipa..........stwierdził że nagle znikł i traz na pewno zajdę w ciążę. Ok uwierzyłam mu..........Tyle że nadal nie mogłam zajść. Zmieniłam lekarza.......właśnie na tego w Lipnie (kuzynka mi go poleciła)......zrobił usg.....okazało sie że polip jest i to dużo wiekszy niż pokazywało na wcześniejszych wynikach. Szybko skierował mnie na zabieg........któryodbył się w zeszłym roku w grudniu.........i w tym samym jeszcze miesiącu "niespodziewanie" zaszłam w ciążę :tak: Niestety po poronieniu jak do Niego pojechałam, powiedział że "On w niczym mi nie pomoze, mam sobie sama radzic" . Masakra.

Dziewczyny z pracy poleciły mi wtedy Dr Weiss-Bejger. Nie wiem czy o Niej słyszałaś.......ale pewnie tak. Pracowała kiedys w szpitalu, teraz przyjmuje prywatnie i na NFZ. To Ona wyciagnęła do mnie reke. Bardzo mi pomogła. Szybko przepisała mi antybiotyk ponieważ miałam po poronieniu stan zapalny (poroniłam sama w domu w nocy z czwartku na piątek........a do Niej trafiłam dopiero w poniedziałek).
Teraz od samego początku prowadzi moją ciążę.......jestem bardzo zadowolona........zleca mi wiele badań .....no i chucha i dmucha na mnie :tak: Są różne opinie na jej temat......ale ja nie zamierzam jej zmieniać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry