reklama

Marcowe mamy 2015

Xenian nie stresuj się, wszystko będzie dobrze :) ja na pierwszym usg o mało się nie poryczałam ze wzruszenia a na drugim już leżałam z usmiechem dookoła głowy :) i najlepsze, że ta radość, że z dzidziem wszystko ok trwa do dziś :) Rurka witaj ponownie :) Sealpup nie dołuj się chociaż płacz często pomaga i potem jest lepiej :) Natalia_B skąd TY masz tyle energii ??:)

reklama
Sofi, pewnie, że tak, chyba, że kiepskie samopoczucie wyklucza wszelkie figle.

Xenian, trzymam kciuki, będzie wszystko ok. Każda z nas się stresuje przed wizytą.
Sealpup, ja wczoraj miałam doła. Trochę syn nas wkurzył, przez to z M się jeszcze posprzeczaliśmy, a ja się poryczałam jak bóbr, choć wcale nie było powodu, bo sprzeczka była niewielka... Ech, te hormony...

Dziś energia zerowa. Pojechałam zrobić zakupy na ryneczku, do szewca i ledwo ciepła wróciłam. Teraz leżę i nic nie robię... Ale potem biorę się za barszcz ukraiński dla mnie, rosół dla chłopaków i potem naleśniki...

MisiaMonisia, Wojtynek prowadził ostatnią ciążę mojej Mamy. Poronienie. Chociaż siorkę chyba też prowadził, w każdym razie Mama do niego od x lat chodzi. Tej pani doktor nie znam, chociaż nazwisko chyba obiło mi się o uszy. Ech, liczyłam na to, że się spotkamy w poczekalni. Ważne, że jesteś zadowolona :)
Zarunia, II trymestr wita! :D A poważnie - nie mam pojęcia, ale jest mi teraz bardzo potrzebna, kończę licencjat. No i robię sobie drzemkę w środku dnia, po obiadku. To bardzo pomaga.
sofi89, tak, i mam wrażenie, że dużo częściej niż przed ciążą. A kolejne wrażenie - chyba jest przyjemniej. Nie mam żadnych skurczy, więc Bobo raczej lubi takie rozrywki. ;)

Sofi, my raczej rzadziej przeze mnie bo jak mnie pobolewa brzuch to po seksie boli trochę bardziej i niekoniecznie jest mu z tym fajnie. Więc tak ograniczyłam do raza w tygodniu, średnio fajnie ale jak zacznie się II trym to będzie można szaleć :)

Zarunia, dziękuję. :)
Ech, dzisiaj mam apetyt tylko na świeży chleb z pasztetem pomidorowym. No i od dwóch miesięcy chodzi za mną Kurczakburger, także chyba urządzamy cheat day. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry