Dzień dobry Brzuchatki Kochane
Udanego dnia pełnego dobrego humoru i energii.
Kartagina mam nadzieję, że wszystko ok.
Elzbietka ja tez mam tak ze brzuch tak się jakby wyostrza i mocno wyrazny się robi mówiłam o tym lekarzowi powiedział, że to bardzo dobrze i że tak ma być. Mówiłam też o tym, że ciągnie Mnie w dole brzucha też jest to ok.
Heven mam nadzieję, że już po nerwach i że humor dopisuję
Bachuta gdzie błądzisz kochana … dzieki to nie będę wchodzić, bo wrażliwiec jestem a i też nie chcę się nakręcać negatywnymi emocjami. Stwierdzam, że okropne jest to, że patologia ma „setki” dzieci zdrowych a ludzie którzy naprawdę chcą maleństwo albo ich nie mogą mieć albo jest chore niesprawiedliwe to jest.
Tak 500 stron trzeba Picollo otwierać He He, ja wczoraj świętowałam sokiem jabłkowym
Xenian dobrze, że się odezwałaś świetnie że minęły złe objawy ech jakie to fajne uczucie bez porcelany z energią. Super że rośniesz
Ewa nie czytałam pamiętników ale wierzę, że można się rozklejać ja się rozkleiłam po filmie od Natalii ale ostrzegała że wyciskacz łez.
Micela, Natalia zdrówka
Kobita i kurcze dopadło Mnie zapomniałam drugiej osoby Nick z rwą kulszową mam nadzieję że wam jest lepiej
Kasik Z też całujemy
Ana89 kciuki za wizytę na uczelni z papierami, ja tatoo nie mam czasem maluje sobie henną jedynie.
Kropeleczka kochana J tak się tylko śmieję, że napisałaś też że to Julia może być nie nie o oddawanie nie proszę, zakocham się na bank w Wojtusiu
Nadal trzymają Mnie emocje, że znam płeć tak się cieszę ogromnie jejku żeby wszystko było dobrze, łezki się w oku kręca, uśmiech na buzi od ucha do ucha. Dobrze, że jesteście i mogę się z kimś podzielić moimi emocjami i entuzjazmem. Stanowicie super odskocznie i widzę, że naprawdę zgrany z Nas zespół.
Buziaki dla wszystkich