Huhuhuhu alescie naszkrobaly

czytam i czytam
Fanti volka wszystkiego najlepszego dla chłopaków

!
Ja się zebralam od taty do domku bo dzisiaj idzie Na ,impreze' barnorkowa

brat też idzie (bo jest piatek) a dzisiaj mój na weekend ma wpaść
Zaszlam do sklepu po bułki jajka i żółty ser jutro pojedziemy na zakupy zebym tego nie nosiła sama...
My grudzień będziemy mieli taki skromny z powodu tej przeprowadzki musimy szafę rozsuwana kupić sofe do pokoju gościnnego małej komode itp itd wiec prezenty biedne będą
Wigili mój nie chce w domu do mamy chce żebyśmy jechali :/ Ale to jeszcze kwestia dyskusyjna
Dzastibasti moje też się przetluszczaja JAK NIGDYZ TO TEGO NIBY sa GRUBSZE Ale też wypadają jak myje głowę (tylko ja prostuje włosy więc może temu)
Cień współczuję ja zemdlalam w sądzie we wrześniu to nawet karetka się przejechalam bo nie chcieli mnie wypuścić
Dzisiaj słyszałam w tv ze jak dostaną 500zł to wezmą ich rodzinne dodatki do mieszkania obiadów wyprawek szkolnych itp w sensie co dostają z opieki i ze tak naprawde się nikt nie wzbogaci tak baba na Polsacie gadala jakaś

ze COS ZA COŚ bierzesz 500 to biorą Ci z opieki kase
A podobno nie będzie żadnego 500 bo nie mają z czego wypłacać

bo Polska jest biedna i tak obiecują i obiecują bez pokrycia
Arusiowa masz rację oni Nie patrzą ze masz kredyt ze opłaty wynoszą tysiąc złotych TYLKO LICZY SIĘ TO CO CI NA KONTO przychodzi a resztę mają w d***
Mam znajoma pracująca w mopsie i tak dzisiaj siedzialysmy i się jej pytam o te zasiłki itp to wiecie co mi powiedziała?!
TWÓJ JEST POLICJANTEM I WY KASY NIE MACIE? A ty masz tysiaka przecież z zusu ... ALE nie interesowało ja ile płacę za mieszkanie ze mój ma kredyt na auto prawie 500 miesięcznie za szkołę płaci. ... tylko to ze ja mam kase a SA RODZINY które nie pracują! A ja jej mówię a czyja wina ze nie pracują? A na wczasy mają i lepsze mieszkania socjalne niż nie jedna z nas...
Ale już mi sie nie chciało z nią kłócić bo jeszcze bym jej cos nie miłego powiedziała
Volka ja też roczne dziecko dam do zlobka bo wiem żE nie będzie nas stać nawet z tym 500zł jak skonczy mi sie macierzysnki żeby się utrzymać i żyć jakoś normalnie i zeby nam nie brakowalo
Bar bra nic się nie przejmuj :* może nie wiedział jakie ma plany wspólnik Ja na każdą wizytę chodzę sama bo mój nie ma potrzeby żeby za kazdym razem być bo i tak nic Na usg nie widzi... może usiądź z nim spokojnie i mu powiedz z ejest Ci przykro ze rozumiesz praca pracą Ale też chcesz z nim spędzić wieczory