reklama

Marcowe mamy 2016

Edit dziękuje ale powiem wam że na tych znajomych się chyba bardziej wkurzylam niż na męża on nawet nic nie wiedział o tym wyjeździe wspólnik powiedział że jedzie po auto i tyle już do roboty nie wrócił no ale cóż życie teraz ogladalismy razem film i zaraz do łóżka idziemy :)

reklama
Dziewczyny mi wlosy przed ciaza sie przetluszczaly masakrycznie,teraz tez :crazy: Myje codziennie inaczej mam tluste straki.A zwlaszcza ze sie poce strasznie teraz to grzywke mam zaraz tlusta ...

Ja sobie pocwiczylam ,przez ostatnie 2 dni nie mialam czasu,wczoraj kolezanka u mnie byla,Dzis zdarzylam :-)

Wzielo mnie na Zmierzch i ogladam sobie 1 czesc :-D

Tak to jest ze spółkami Barbra... M tam miał jak prowadził z kolegą spółkę...oni wyjeżdżali gdzie się da a my nigdzie... przez całą ciążę z Zuzka byłam sama w domu w dodatku robiliśmy gruntowny remont w domu a M 300 km od Katowic na budowie... i tak do końca mojej ciąży... a ja ciągle sama :/ nie było go w domu przez 5 dni w tygodniu... fakt że na każdą wizytę u lekarza przyjeżdżał do domu i był ze mną zawsze. Ale poza tym tylko za zakupy budowlane jeździliśmy przez weekend:/
Teraz ma swoją działalność i daje prace jego braciom... i to jest w ogóle porażka totalna...

Isia przez moment myślalam!ze moze jestes byłą mojego męża. Ten sam rocznik 82 i tez byli ze soba 7 lat,ale on nie jest z 3 grudnia :p. Ale dobry czlowiek jest,to fakt hehe.

Wygląda, że działa.. :confused:
Spróbujemy za parę miesięcy.. ;-)

Jakoś nie pewnie się czuję.. jutro mam robić tort.. zawsze kilka dni wcześniej wszystko planuję, układam sobie w głowie wszystko logistycznie co jak i w jakim czasie zrobić.. a tym razem idę z tortem na "łatwiznę", tylko opłatek tematyczny na wierzchu i zero myślenia.. :baffled:
Eh.. nie mam sił robić jak zawsze, kilka godzin sterczeć nad tym i z resztą nikt tego ode mnie nie oczekuje.. Gości jak zawsze mamy mało - tylko babcia i chrzestni. Może potem poszukam jego tortów i pokażę wam moje dzieła.. od czego się zaczęło i na czym skońćzyliśmy..

Fanti pochwal się :D Pewnie jak synuś mój będzie większy to z miłości do niego też się będę starać coś wyczarować :D Radość TWojego jak zobaczy Twój tort pewnie bezcenna :) Kochana mamusia z Ciebie :-)

reklama
Fanti koniecznie musisz nam pokazać swoje dzieła :)
Isia no właśnie mówiły jaskolki... Itp :) no cóż damy radę
Jutro na szczęście robota tylko do 13 i potem powiedzmy trochę razem a potem mama moja i teściowie wpadna w ramach dzisiejszych imienin :) mam straszna ochotę na ten sernik co mam w lodowce ale poczekam chyba do jutra :) wczoraj na noc na jadlam się owoców 1 pomarańcze 2 kiwi i 2 jabłka ale fajna noc miałam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry