reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mój ojciec mieszka w Bottropie a mama do pracy jeździ do Meinz...
Ale mi się chce spać, jak diabli. Mam nadzieję, że lekarka będzie dzisiaj szybciej bo strasznie mi się spieszy...

Ja już po wizycie... i jest średnio dobrze...
Pisałam Wam, że mnie boli jak diabli kość łonowa. Rozchodzi mi się spojenie łonowe. Narazie 5 mm ale za tydzień w piątek mam iść do niej na dyżur, tam ma mi zrobić usg i jeszcze raz sprawdzić to spojenie. Także narazie muszę odpuścić sobie uczelnie przynajmniej do świąt... dzisiaj muszę napisać maile do wykładowców jak mogę zaliczyć nieobecności.
Na szczęście z szyjką wszystko w porządku. Dziecko główką dotyka też kości lonowej co nasila ten mój ból:/
Muszę brać wapno, takie jakie stosuje się przy złamaniach i przy osteoporozie. Do tego monural bo cosik w moczu mam i gynalgin dopochwowo...

Kuzynka ma to samo isia i dostała już skierowanie na cesarke
U nas ok ten wybryk to chyba jednorazowo oczywiście mam nie przesadzac i się oszczędzać ale mogę spokojnie chodzić na spacery :) a mój mąż dziś uradowany że sam robił ktg :)

Wy tak o tych wodach ja juz sobie wmowilam żE jak mam trochę mokro to ze mi ubywaja :D

Edit i bym tak miała :) jakby mi nie wyplacali to by było krucho :p Ale u mnie zaś jest ten problem ze mi wyliczyli taka kasę ze myślałam ze padne! I muszę iść się zapytać na jakiej podstawie mi to wyliczyli... Ale nie moge w robocie doprosic się o kwitek z wypłaty :(

Mojego siostra ma manie na lego friends ostatnio szukałam w sklepie i małe pudełeczko 80zł! A tam była lalka i parę klocków nic konkretnego

Lewusek śliczne pierniczki :)
Fanti to przecież spółdzielnie podpisują umowę z kominiarzami i TO w ich interesie jest przegląd !
Bo jak się coś stanie to ty nie masz papierow ze ci przegląd zrobili! Idioci...

Isia niby fajnie :) Ale jak posłał grafik na grudzień wcale nie jest satysfakcjonujący :D Ale cały styczeń ma zaległy urlop zeby licencjata napisać to go bede mogła oglądać :D

Zdążyłam też zrobić żurek ale na zakupy jutro bo s musiał do roboty wrucic a na dodatek zastępczy akumulator mi siada bo jest za słaby na mój silnik i wydech mi lekko opadl więc zostawilam auto teściowi a zakupy jutro mam nadzieje

reklama
Barbra jakie dobre wieści :)

Isia nieciekawie masz z tym spojeniem łonowym. Może przystopuje i nie będzie się powiększać.

Lewusek ja też lubię mieć karpia na święta, bez niego to już nie jest to :)

Ja znowu przeziębiona - córka to potrafi zarażać :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry