reklama

Marcowe mamy 2016

Moj juz poszedl do pracy .Reszta spi :)
Zaraz mala trzeba budzic do szkoly .Wczoraj pozno zasnela wiec bedzie cyrk z rana hi hi .
Pogoda dzis sie zapowiada do bani bo leje .Wczoraj slonce i 14 st bylo .Kwiatki rosna przed blokiem a tu wigilia za trzy dni .
Mam ambitny plan z pieczeniem i gotowaniem zobaczymy co z tego bedzie :)
Ktoras ostatnio pytala o przepis na pasztet ktory robilam .Przepis z neta .Wyszedl super .Troche roboty bylo ale warto sie pobawic .

reklama
Mój lekarz mowil ze każdy ból brzucha ma swój powód i jeżeli jest do wytrzymania to okej a jeżeli cos więcej LEPIEJ JECHAĆ nie zaszkodzi i zobaczyć co się dzieje ;)
Ja teraz jestem spokojna...
a zawsze można wyjść na własne żądanie jeżeli trzymają bez konkretnego powodu

Jezusiu nie mam czasu na forum :( podczytuje od czasu do czasu ale teraz przed Świętami to już w ogóle masakra.

Dziś o 17:40 mam wizytę u gina, a o 19 idę zrobić pazurki na Święta.

Zdrówka dla tych co go potrzebują bo wiem, że jest tutaj kilka mamusiek co potrzebują.

Ja nadal dycham ale już lepiej.

Zośka daje popalić w brzuszku strasznie, najgorsze są wieczory jak mam iść spać, nogi bardzo bolą, kręgosłup eh starość nie radość

Młoda mama dobrze ,że pojechałas. . Jak coś mocno boli trza to sprawdzić ... no ale lekarz Ci powiedział ,że ciążę się liczy od ostatniej miesiączki -moja by Ci powiedziała to samo ,także Ty się szykuj juz na luty wrazie w ;)

No ale jak na prenatalnych badaniach mi wyszło 2x ze jest na 15marca?mój ginekolog też tak mówi...
A to tez bez sensu wogole bo jak mialam miec miesiaczke 9czerwca nie dostalam jej tydzien pozniej nic mi nie wyszlo dwa tyg. Pozniej nic mi nie wyszlo a jak robilam 9 lipca to juz dwie kreski byly
Tak mi namieszali w glowie ze wpadne w histerie za chwile :D
tymbradziej ze dziecko wielkosciowo jest na marca a nie lutego
Nie jestem psychicznie przygotowana na luty! Woogle nie jestem przygotowana! Za wczas!
A co jeśli faktycznie mam na luty Ale przecież ona jest ZA MAŁA ŻEBY SIĘ urodzić za niedługo...

Ja czekam na śniadanie potem wizyta i może coś konkretnego się dowiem bo na ktg znowu bez skurczy więc to jest ok ale powiem wam że laski z patologii chodzą palić do kibla naszego i jest tak zimno że zaczyna mnie gardło bolec i mam już dreszcze :( zgłaszała to ale nie da się chyba nic z tym zrobić :(

Lewusek o dzięki ze nie zapomniałaś o przepisie :rofl2: dziś mam zamiar dokończyć wieprzowy, zobaczymy jak wyjdzie, Twój będzie następny ;)

Ania kciuki za wizytę :tak: ja jak jeszcze coś w dzień podczytam to z odpisywałem słabo :sorry:

Młoda mama dobrze ze nic się nie dzieje, przynajmniej wiesz ze magnez może pomóc w razie takich boli. Z tym terminem to tez i mój lekarz, i potem w szpitalu przed porodem brali pod uwagę tylko termin z om, Ty jesteś drobna to może córcia tez będzie, stad małe wymiary. ;)

Barbara ojej palenia nigdy nie zrozumiem, tym bardziej w ciąży, mało tego, zagrożonej szpitalu :no: paranoja

reklama
Ale ja nie jestem przygotowana psychicznie ani fizycznie na luty...
I boje się ze ona jest mała i ze będzie mała... taka drobna! Ja niby Wielka też nie byłam

Ordynator powiedział ze zostanę do jutra bo dzisiaj mają dużo roboty operacji porodów itp. A jutro zrobia mi porządne usg i mi sprawdzi jej wymiary i mi powie jak to z tym terminem mam :) no i czekają Na wyniki moich badań

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry