Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz pewnie z niej nie wychodzisz, co
I szkoła z basenem za płotem... No to wam się pofarciło nie powiem 
Udało Ci się z tymi posiłkami, że akurat dobrze karmią. Śledzę na fb "posiłki w szpitalach" i niestety moja hipotetyczna dieta na patologii/połogu w Białymstoku byłaby to "bułka z chlebkiem" tudzież pasztetowa/salceson niewiadomego pochodzenia. Także ja pakując torbę do szpitala będę myśleć głównie o konserwach
Z tym paleniem to personel wychodzi czy ciężarówki?
Powiedz te wszystkie ozdóbki- reniferki, piernikowe ludki, prezenciki sama robisz czy masz już gotowe?
Stówkę jesteś do przodu, a takie gadżety jak bujaczki mało się zużywają. Ja mam po Arku z Bright Starts leżaczek hybrydowy, który sam się delikatnie dynda góra-dół i gra muzyczki. przeżył mojego Arka, córkę znajomych, bratanicę, synka znajomych i teraz wraca do nas praktycznie nienaruszony 

Musialam najpierw sama zrobic i sprobowac ten pasztet czy dobry zanim polece dalej przepis he he .Lewusek o dzięki ze nie zapomniałaś o przepisiedziś mam zamiar dokończyć wieprzowy, zobaczymy jak wyjdzie, Twój będzie następny
![]()
Ania kciuki za wizytęja jak jeszcze coś w dzień podczytam to z odpisywałem słabo
![]()
Młoda mama dobrze ze nic się nie dzieje, przynajmniej wiesz ze magnez może pomóc w razie takich boli. Z tym terminem to tez i mój lekarz, i potem w szpitalu przed porodem brali pod uwagę tylko termin z om, Ty jesteś drobna to może córcia tez będzie, stad małe wymiary.![]()
Barbara ojej palenia nigdy nie zrozumiem, tym bardziej w ciąży, mało tego, zagrożonej szpitaluparanoja