No i widzicie, co przychodnia / lekarz to inne zasady co do usg

u mnie usg mają w gabinecie, nie trzeba sie osobno zapisywać.
Dla mnie wiaderko nie do przyjecia, nie wyobrazam sobie miec tak ograniczonych ruchow przy kapieli

wanienka jak dla mnie musi byc jak najwieksza, na dluzej starczy a i tak nalewa sie mniej wody niz do duzej wanny.
Moja cora miala ogromna potrzebe ssania,takze smok byl dla mnie wybawieniem, akceptowala tylko firmy lovi i teraz tez raczej takie kupię. Odstawienie trwalo 1 dzien,poszlo jak z płatka, a poza tym mysle ze latwiej oduczyc smoka niz ssania kciuka
Volka wszystkiego dobrego. Nam 7 lat stuknelo w listopadzie
Mi sie trafila w porzadku polozna, zapytala grzecznie czy jest potrzeba czy zajrzec jak sie krocze goi, a tak to tylko obmacala brzuch czy macica sie obkurcza. Szwy mialam sciagane przez polozna, ale w szpitalu przy okazji, z tydzien po porodzie bo zle wpisali dane do ksiazeczki i musielismy wymienić

. Kontrola u gina jest po 6 tyg od porodu, jak juz sie skonczy krwawienie, takze ktos to musial zrobic
Moje drugie dziecko jest o wiele spokojniejsze od pierwszego, zazwyczaj sie tylko wygina, ale co godzine je czuję. Corka byla o wiele bardziej zywotna w brzuchu, potem przez pierwsze pol roku byla spokojna, wraz z rozpoczeciem raczkowania tak sie rozkrecila ze kazdy sie dziei skad ma tyle energii. Ciekawe jak teraz bedzie, licze na odmianę
Cien wszystkiego najlepszego dla cory