reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra dobrze ze juz założyli Ci ten krążek... Oby Cie teraz szybko wypuścili do domu. Kubuś juz raz mial operowana przepuklinę pachwinowa. Jak mial rok . Wtedy byla z prawej strony,teraz z lewej sie pojawila.

Cień nie wiadomo. W sumie w tym roku prawie wszystkie choroby sie ujawnily po bakteryjnym zapaleniu opon mózgowo rdzeniowych w kwietniu. Do kwietnia leczyl się tylko na padaczkę a ta choroba akurat u mnie w rodzinie jest...

Cień a robiła przyjaciółka hcg? U mnie lekarka też podejrzewala pozamaciczna teraz ciążę... tzn w lipcu ;) ale kazała mi zrobić hcg czy rośnie czy spada czy stoi w miejscu... a już przygotowała mnie na najgorsze :/

Barbra dobrze ze juz założyli Ci ten krążek... Oby Cie teraz szybko wypuścili do domu. Kubuś juz raz mial operowana przepuklinę pachwinowa. Jak mial rok . Wtedy byla z prawej strony,teraz z lewej sie pojawila.

Cień nie wiadomo. W sumie w tym roku prawie wszystkie choroby sie ujawnily po bakteryjnym zapaleniu opon mózgowo rdzeniowych w kwietniu. Do kwietnia leczyl się tylko na padaczkę a ta choroba akurat u mnie w rodzinie jest...

To zapalenie od kleszcza czy jakies powiklanie ? Oj padaczka,to nie wesolo :( Zalezy jakie ma ataki...Wspolczuje...

reklama
Aliaolio- na oko mój kombinezon wygląda jak ubranko dla lalki, wyjątkowo malutki:)
Dziewczyny jak nastrój sylwestrowy? Wybieracie się na jakieś bale, imprezy, domówki? My idziemy z córą i męzem..na białą sale - picolo się chłodzi... będzie się działo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry