• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bursztynek tak kupiliśmy Ale nie miałam okazji jeszcze skorzystać! Bo nie można sie dopchac właściwie włożyłam baterię i nacisnelam guzik żeby włączyć i tyle :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Volka && wszystkie zaciśnięte za jutro. I za każdy dzień który będzie potrzebny.
Isia najgorzej że w sumie u nas nie jest określony czas tej nauki.
Pan nawet dziś zaproponował wizyty 2 razy w tygodniu. Ale to kosztuje. A to nie jest jedyne zajęcie dodatkowe młodego za które trzeba płacić.

Agiszonek na moją core działa rozwodniony sok jablkowy, albo jablko popite woda ;)

Mloda mama u mnie przy przyjmowaniu do szpitala w papierach kazali zaznaczyc czy chce sie znieczulenie czy nie, potem na porodowce tez pytali, ale glownie to ja o nie jęczałam ;) z tym zwiedzaniem to chyba zalezy od szpitala, wiem ze ze szkola rodzenia przy szpitalu sie zwiedza.

Fanti aj xzemu mieszkasz tak daleko ;) na szczescie mam sok pomidorowy, a jutro gotuje rosol, takze kto wie czy nie bedzie z tego pomidorowej :D

Bursztynek rany kazalabym takim serwisantom siedziec codziennie w tym pokoju :/ brrr

Barbra o taki organizer chyba bede musiala kupic, pomierzylam miejsce gdzie ma stac lozeczko i nijak nie będę miala jak sie dostac do polki nad lozeczkiem... Poprzednio przewijak stal na komodzie i wszystkie dzieciowe rzeczy byly w szufladzie pod ręką, ale teraz mam wszystko w sypialni przeorganizowane

Mloda- tak to juz z facetami bywa:p teraz to zapewne skorzystasz za miesiac [emoji16]

Isia- ja mam zalecenie by w udo wbijac nie w brzuszek. A Ty dlaczego to ustrojstwo bierzesz?

Co do tygodnia ciazy to ja nie wiem jak to jest. Mianowicie:
Ostatnia miesiaczke mialam 28/29.05. (Cykl 30 dniowy)
Wg I USG termin mam na 11.03
A termin wg ostatniego USG na 25.02 czyli 32 tydz.
Ale ogolnie cos pomiedzy 30-32 tc. [emoji16]

Ja tnie mam wiekszego problemu z używannymi rzeczyami. jesli chodzi o zabawki to ffaktycznie może lepiej miec nowe, szumis akurat nowy....zdublowany prezent. A ciuszki wszystkie mam uzywane. Pralam je w 60 stopniach. Łóżeczko i wózek po siostrzencach. A kocyk wypiore porządnie.
Gdzie ja o tej godzinie świeżego ananaaa znajde? Jest tak zimno że nie mam sumienia gonić narzeczonego do tesco 24h

Nailie pilam sok rozcieczony wczoraj caly dzień i codziennie jabłka wcinam
Butsztynek ja mialam 27.05ostatnia miesiączkę i tez mam tak rozbieżne terminy. Mij Adaś 12 grudnia wazyl 1140. Ciekawe ile teraz....ale czuje ze się powiekszyl bo w brzuchu mam 4 cm więcej

Fanti, ja bym chciała zeby Zuzka nauczyła sie pływać bo ja z M nie umiemy. Tzn ja pieskiem a M baaaaaardzo słabo a to sie jej zawsze przyda. Pewnie sami tez byśmy jej opłacili te lekcje ale dopiero na wiosnę jak sie zaczną nowe roboty bo w styczniu M kończy te stare które ma zaczęte i nic nowego nie slychac :/ niby dobrze bo bedzie w końcu robił pokoj Zuzce a z drugiej strony znowu ta niepewność...
Ostatnio sie zastanawialiśmy gdzie będziemy chrzciny robic... Kiedyś M chciał robic w domu, taka mądrala z niego a teraz mysli w jakiej knajpie zrobimy jeżeli mowa o konkretach hihi
No i nad terminem... Ja bym chciała maj/czerwiec ale brat M z rodzina ze Szkocji przylatują w połowie sierpnia i z drugiej strony nie wie, czy nie zaczekać z tymi chrzcinami na nich... Bo juz u Zuzki nie byli... A z drugiej strony w sierpniu bedą cholerne upały znając zycie :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry