Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlałam do wszystkich przegródek. I dorzuciłam tabletkę do zmywarkia ocet to w miejsce płynu czy od razu do środka ?![]()
To masz namieszaneAsienka wg mnie jest 29 tydzień a miałam wpisane w wyniku 2 prenatalnych że między 28 a 32 tygodniem mam się stawić. Dzwoniłam zaraz po nowym roku i pani jak zapytała kiedy była @ i jakie długości cykle to też potwierdziła moje wyliczenia tygodni. tylko gin tego nie chce przyjąć do wiadomości. A gin na prenatalnych wg usg też mniejszy wiek daje niż moja gin.
Dziś jak wychodziłam z kościoła koleżanka stwierdziła że strasznie gruba jestem. Ze ona jak mnie w święta widziała to myślała że znów mam na grudzień termin. Fakt że płaszcz sterczy bardzo ale mimo wszystko z Olim w 37 tygodniu na 2 dni przed urodzeniem miałam obwód brzucha 130cm a teraz już tydzień temu było 140, aż strach pomyśleć co będzie za 2 miesiące.
na szybko musieliśmy zmienić auto i wziąć od rodziców. Na dodatek w kościele młoda babka wcisnęła się przede mną. Jakaś masakra.