Isia – współczuję ekscesów wyjazdowych. Mam nadzieję, że wszyscy czujecie się już dobrze.
Lewusek – dokładnie o tej knajpie mówiłam

Ten właściciel super koleś a ja strasznie lubię tam jeść

Najbardziej schabowego i żurek.
Łożysko mam 1 stopnia – tak napisane po USG prenatalnym z zeszłego tygodnia. Ogólnie to chyba im wolniej się łożysko starzeje tym lepiej, ale z tego co widzę to łożysko 2 stopnia to na tym etapie jest ok Volka.
Poprałam i poprasowałam wszystkie ciuszki, które dostałam od koleżanki. Nowych nie chce prać – upiorę dopier,o jeśli dziecko zareaguję jakoś źle. Sama uwielbiam nowe ubrania i traktuję wyprane ciuchy jak „stare”, więc szkoda mi prać dla dziecka. Poza tym też nie chcę przesadzać ze sterylnością. Pytałam koleżanki i każda inaczej do tego podchodzi, więc na razie kieruję się swoją logiką.
Niadawno pojechali od nas rodzice i teraz oglądamy z mężem masterchefa na kanapie

. Tata upiekł mężowi 3-bita i mężuś dzisiaj wcina tylko to. Zakochał się w tym cieście odkąd szwagierka zrobiła go na święta
KubusiowaMama ja też nie liczę ruchów, ale mała bardzo się wierci i jakoś raz może byłam niespokojna tylko z powodu braku ruchów.
Nie jem od świąt słodyczy i wczoraj ugryzłam cukierka od męża i mała mało z brzucha nie wyskoczyła. Eh od razu widać, że się wdała w rodziców
Cień trzymaj się dzielnie i nie daj dołom.